Dørmænd
168,75 kr
554
ISBN
9788778816238
Dørmandsuddannelsen er kortvarig og omfatter det egentlige dørmandskursus samt kursus i brandbekæmpelse og førstehjælp.
Dette undervisningsmateriale sigter mod dørmandskurset.
Materialet er udviklet på initiativ af Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor & Kødbranchen, som hermed håber at forebygge uheldige episoder under varetagelse af dørmandsfunktionen fremover.
Materialet er revideret i sommeren 2005.
November 2005
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor & Kødbranchen
Dette undervisningsmateriale sigter mod dørmandskurset.
Materialet er udviklet på initiativ af Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor & Kødbranchen, som hermed håber at forebygge uheldige episoder under varetagelse af dørmandsfunktionen fremover.
Materialet er revideret i sommeren 2005.
November 2005
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor & Kødbranchen
Forfatter | Erhvervsskolernes Forlag |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 84 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2005 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse. |
ISBN-13 | 9788778816238 |
ISBN-10 | 8778816238 |
EAN | 9788778816238 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Artist | Birger Bromann |
Illustreret i farver/sh | Nej |