Dørmænd
168,75 kr
På lager
ISBN
9788770820653
Dørmandsfunktionen skal varetages af personer, der har taget uddannelsen og bestået prøven. Dette hæfte er udarbejdet til at opfylde kravene til uddannelsen.
Den indeholder derfor afsnit om:
Service: En dørmands funktion som servicemedarbejder sættes i fokus bl.a. angående gæsters krav og forventninger til service.
Kommunikation, samarbejde og kultur: Fokus på samarbejdet med både kolleger, gæster og eksterne instanser samt redskaber til god kommunikation og forståelse for kulturelle forskelle.
Konfliktforståelse og konfliktafværgelse; stresshåndtering: Redskaber til både at takle egen og gæsters stress, samt en forståelse af, hvordan konflikter opstår og afværges.
Rusmidler: En basal viden om de gængse stoffer på markedet.
Håndtering af store menneskemængder (crowd control): Redskaber især i tilfælde af brand, til at håndtere evakuering m.m.
Basale alarmeringssystemer: Regler for kommunikation mellem dørmænd og andre ansatte m.m.
Retsregler - en dørmands rettigheder og pligter: Redskaber til at efterleve gældende lovgivning, herunder restaurationsloven, straffeloven og lov om diskrimination.
Hæftet er rigt illustreret med tegninger.
Den indeholder derfor afsnit om:
Service: En dørmands funktion som servicemedarbejder sættes i fokus bl.a. angående gæsters krav og forventninger til service.
Kommunikation, samarbejde og kultur: Fokus på samarbejdet med både kolleger, gæster og eksterne instanser samt redskaber til god kommunikation og forståelse for kulturelle forskelle.
Konfliktforståelse og konfliktafværgelse; stresshåndtering: Redskaber til både at takle egen og gæsters stress, samt en forståelse af, hvordan konflikter opstår og afværges.
Rusmidler: En basal viden om de gængse stoffer på markedet.
Håndtering af store menneskemængder (crowd control): Redskaber især i tilfælde af brand, til at håndtere evakuering m.m.
Basale alarmeringssystemer: Regler for kommunikation mellem dørmænd og andre ansatte m.m.
Retsregler - en dørmands rettigheder og pligter: Redskaber til at efterleve gældende lovgivning, herunder restaurationsloven, straffeloven og lov om diskrimination.
Hæftet er rigt illustreret med tegninger.
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
---|---|
Indbinding | Paperback |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 6. jun. 2009 |
Sideantal | 84 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2005 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788770820653 |
ISBN-10 | 8770820651 |
EAN | 9788770820653 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |