Danish Open-face Sandwiches
198,75 kr
På lager
ISBN
9788717044647
Dansk smørrebrød er kendt over hele verden, men de færreste udlændinge giver sig i kast med at lave det selv.
Lynn Andersen har skrevet og tilrettelagt denne kogebog på engelsk om ’Danish Open Faced Sandwiches’ på en sådan måde, at den instruktivt og overskueligt viser, hvordan man kan lave smørrebrød i f.eks. USA. Her er taget hensyn til smag og om ingredienser er til at få i udlandet, der er trin-for-trin anvisninger og billeder, samt forslag til variationer ud fra et tema.
Hver opskrift får en lille introduktion, og hvor det er relevant, lidt baggrundsstof, f.eks. hvorfra dyrlægens natmad har fået sit navn.
Mange af opskrifterne vil være det klassiske smørrebrød, som vi dansker kender alle sammen. Men mange vil også være med en twist og mere moderne.
Den amerikanskfødte kogebogsforfatter og ernæringsekspert Lynn Andersen, er uddannet og bosat i Danmark. Lynn Andersen har skrevet 23 kogebøger på dansk og hendes første bog Sund Mad i wok, 1990 er solgt i mere end 100.000 eksemplarer i Danmark og Sverige. Endvidere har hun arbejdet som madjournalist for adskillige populære magasiner i mange år. Hendes seneste udgivelse hedder Modern Danish Cooking. Hun har sin egen blog på moderndanishcooking.com.
Forfatter | Lynn Andersen |
---|---|
Forlag | Nyt Nordisk Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 26. mar. 2015 |
Sideantal | 120 |
Bredde | 209 |
Højde | 238 |
Dybde | 18 |
Vægt | 593 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 26. mar. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717044647 |
ISBN-10 | 8717044642 |
EAN | 9788717044647 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |