Danish Open-face Sandwiches
198,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788717044647
Dansk smørrebrød er kendt over hele verden; men de færreste udlændinge giver sig i kast med at lave det selv.
Lynn Andersen har skrevet og tilrettelagt denne kogebog på engelsk om ’Danish Open Faced Sandwiches’ på en sådan måde; at den instruktivt og overskueligt viser; hvordan man kan lave smørrebrød i f.eks. USA. Her er taget hensyn til smag og om ingredienser er til at få i udlandet; der er trin-for-trin anvisninger og billeder; samt forslag til variationer ud fra et tema.
Hver opskrift får en lille introduktion; og hvor det er relevant; lidt baggrundsstof; f.eks. hvorfra dyrlægens natmad har fået sit navn.
Mange af opskrifterne vil være det klassiske smørrebrød; som vi dansker kender alle sammen. Men mange vil også være med en twist og mere moderne.
Den amerikanskfødte kogebogsforfatter og ernæringsekspert Lynn Andersen; er uddannet og bosat i Danmark. Lynn Andersen har skrevet 23 kogebøger på dansk og hendes første bog Sund Mad i wok; 1990 er solgt i mere end 100.000 eksemplarer i Danmark og Sverige. Endvidere har hun arbejdet som madjournalist for adskillige populære magasiner i mange år. Hendes seneste udgivelse hedder Modern Danish Cooking. Hun har sin egen blog på moderndanishcooking.com.
Forfatter | Lynn Andersen |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 26. mar. 2015 |
Sideantal | 120 |
Bredde | 209 |
Højde | 238 |
Dybde | 18 |
Vægt | 593 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 26. mar. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717044647 |
ISBN-10 | 8717044647 |
EAN | 9788717044647 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |