Danish Open-face Sandwiches

Af: Lynn Andersen
198,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788717044647
Dansk smørrebrød er kendt over hele verden; men de færreste udlændinge giver sig i kast med at lave det selv. Lynn Andersen har skrevet og tilrettelagt denne kogebog på engelsk om ’Danish Open Faced Sandwiches’ på en sådan måde; at den instruktivt og overskueligt viser; hvordan man kan lave smørrebrød i f.eks. USA. Her er taget hensyn til smag og om ingredienser er til at få i udlandet; der er trin-for-trin anvisninger og billeder; samt forslag til variationer ud fra et tema. Hver opskrift får en lille introduktion; og hvor det er relevant; lidt baggrundsstof; f.eks. hvorfra dyrlægens natmad har fået sit navn. Mange af opskrifterne vil være det klassiske smørrebrød; som vi dansker kender alle sammen. Men mange vil også være med en twist og mere moderne. Den amerikanskfødte kogebogsforfatter og ernæringsekspert Lynn Andersen; er uddannet og bosat i Danmark. Lynn Andersen har skrevet 23 kogebøger på dansk og hendes første bog Sund Mad i wok; 1990 er solgt i mere end 100.000 eksemplarer i Danmark og Sverige. Endvidere har hun arbejdet som madjournalist for adskillige populære magasiner i mange år. Hendes seneste udgivelse hedder Modern Danish Cooking. Hun har sin egen blog på moderndanishcooking.com.
Specifikationer
Forfatter Lynn Andersen
Forlag Gyldendal
Indbinding Indbundet
Thema koder Kogebøger: Specielle retter og menuer
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 26. mar. 2015
Sideantal 120
Bredde 209
Højde 238
Dybde 18
Vægt 593
Første udgave 2015
Oplagsdato 26. mar. 2015
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788717044647
ISBN-10 8717044647
EAN 9788717044647
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.