DE KALDER HAM SØLVRÆVEN

Af: Jens Peter Kolbeck
395,00 kr
På lager
ISBN
9788797092200
Længe før, der var noget der hed Noma og Geranium, rejste en ung kok fra Sønderjylland ud for at opleve, hvad den kulinariske verden havde at byde på. Jens Peter Kolbeck havde store drømme og ambitioner om at lære af de bedste. 

Eventyrlysten førte ham til store madtempler såsom Auberge de L'ILL, La Pyramide og Paul Bocuse i Frankrig, inden han vendte hjem til Danmark til en karriere som blandt andet Kongelig Hofkok for Hendes Majestæt Dronning Margrethe II og Prins Henrik.

 'DE KALDER HAM SØLVRÆVEN' er ligeledes historien om Jens Peter Kolbecks vej til en sølvmedalje ved Bocuse d'Or i 1993, som var den første der satte Danmark på verdenskortet. En uhørt triumf for en dansk kok, som også gav genlyd blandt nogle af den yngre generations største kokke.

"KONGEN AF SAUCER" bliver han også kaldt, og hans store passion for netop disse bliver foldet ud i bogen med intet mindre end 23 sauceopskrifter, som ikke så få kokke har sukket efter gennem de seneste mange år. På Side 215 har Kolbeck med sin Sauce Mystery lavet en ”lille joke.” Så kære venner, her må i væbne Jer med en vis portion tålmodighed – Brug et spejl. 

Bogen byder desuden på en lang række af Jens Peter Kolbecks signaturretter fra hans lange karriere, samt hans livsfortælling om vejen fra moderens kødgryder til de bonede gulve. 

Bogen har i 2020 fået prisen som 2. bedste i VERDEN, i alle kategorier. ATTER SØLV til SØLVRÆVEN
Specifikationer
Forfatter Jens Peter Kolbeck
Forlag Sangastop A/S
Indbinding Hardback
Thema koder Mad og drikke osv.
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DAF
Udgivelsesdato 1. jan. 2019
Sideantal 0
Bredde 250
Højde 275
Dybde 36
Vægt 2250
Første udgave 1
Oplagsdato 1. jan. 2019
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-10 8797092207
EAN 9788797092200
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.