Delizia!
348,75 kr
Udsolgt
ISBN
9788770553759
Alle elsker det italienske køkken. Italiensk mad er nem at tilberede, råvarerne er oftest billige og let tilgængelige - og resultatet er velsmagende og samtidig sundt. Det italienske køkken tilhører os alle - unge og gamle, begyndere og øvede, høje som lave - for italiensk mad er både usnobbet hverdagsmad og elegant kogekunst.
I Delizia! rejser den prisbelønnede forfatter John Dickie tilbage i Italiens historie. Til dengang pastaen kom til Italien. Eller dengang Margherita - pizza nummer 1 på ethvert pizzerias menukort - blev skabt i de stinkende passager i det 19. århundredes Napoli. John Dickie følger kendte og ukendte italienske spiser til deres historiske arnested og tegner levende portrætter af det samfund, de var en del af.
Delizia! er fyldt med nyttig viden om italiensk mad, om råvarerne og om tilberedningen. Bogen rummer samtidig masser af anekdoter om historiske personligheder, der har haft afgørende indflydelse på det, vi i dag forstår som det italienske køkken. Delizia! er på én gang oplysning og underholdning. Med masser af levende historier, grundig research og knivskarpe analyser er bogen lige så appetitvækkende som de retter, den beskriver.
John Dickie er kendt som forfatter til bestselleren Cosa Nostra, der er en nådesløs afdækning af den italienske mafia.
I Delizia! rejser den prisbelønnede forfatter John Dickie tilbage i Italiens historie. Til dengang pastaen kom til Italien. Eller dengang Margherita - pizza nummer 1 på ethvert pizzerias menukort - blev skabt i de stinkende passager i det 19. århundredes Napoli. John Dickie følger kendte og ukendte italienske spiser til deres historiske arnested og tegner levende portrætter af det samfund, de var en del af.
Delizia! er fyldt med nyttig viden om italiensk mad, om råvarerne og om tilberedningen. Bogen rummer samtidig masser af anekdoter om historiske personligheder, der har haft afgørende indflydelse på det, vi i dag forstår som det italienske køkken. Delizia! er på én gang oplysning og underholdning. Med masser af levende historier, grundig research og knivskarpe analyser er bogen lige så appetitvækkende som de retter, den beskriver.
John Dickie er kendt som forfatter til bestselleren Cosa Nostra, der er en nådesløs afdækning af den italienske mafia.
Undertitel | en stor fortælling om italienerne og deres mad |
---|---|
Forfatter | John Dickie |
Forlag | People's Press |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 4. sep. 2008 |
Sideantal | 350 |
Bredde | 178 |
Højde | 252 |
Dybde | 33 |
Vægt | 1028 |
Første udgave | 2008 |
Oplagsdato | 4. sep. 2008 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788770553759 |
ISBN-10 | 8770553750 |
EAN | 9788770553759 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Ebbe Rossander |
Illustreret i farver/sh | Nej |