Den Franske Bager
0,00 kr
Udsolgt
ISBN
9788771420500
Sebastien Boudet sværger til bagning med surdej i stedet for gær. I denne flotte og charmerende bog giver han de simple regler for at gøre sin egen surdej og derefter bage de dejligste brød og kager. Han videregiver også de madopskrifter, som selv en bager kan finde ud af. Det hele afleveres med uimodståelig fransk charme, stærk familietradition og trin-for-trin instruktioner, så selv chokolade croissant ser enkelt ud. Bogen er i flot udstyr og stort format. Sebastian Boudet er fransk med svensk gift og har i 10 år bragt den bedste fransk bagetradition til Stockholm, hvor han i dag leverer brød og kager til de bedste hoteller og restauranter. Hans grundprincip er enkelt: Alt hvad du behøver for at bage godt brød er gode råvarer, tid og en stor portion kærlighed.
Undertitel | Surdej med kærlighed. |
---|---|
Forfatter | Sebastian Boudet |
Forlag | Exlibris Media/Bazar |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Frankrig, Kogebøger: bagning, brød og kager, Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 27. jul. 2015 |
Sideantal | 240 |
Bredde | 180 |
Højde | 230 |
Dybde | 25 |
Vægt | 724 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 27. jul. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Surdej med kærlighed |
ISBN-13 | 9788771420500 |
ISBN-10 | 8771420509 |
EAN | 9788771420500 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | Svensk |
Oversætter | Morten Pedersen |
Omslagsgrafiker | Justine Lagache |
Omslagsillustrator | Olaj Hajek |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Carl Kleiner |