Den klassiske køkkenskole
198,75 kr
500
ISBN
9788712024095
Den klassiske køkkenskole indeholder udførlige anvisninger på alt, hvad der er vigtigt at vide i forbindelse med madlavning og viser trin for trin, hvordan man
renser og fileterer fisk
udbener kød og fjerkræ
laver klassiske saucer
bearbejder grønsager
laver mere avanceret konditori
og mange andre ting, man kan have brug for, når man går i gang i køkkenet.
Den klassiske køkkenskole Er en komplet opslags- og kogebog inden for det klassiske internationale køkken og kan være en kulinarisk inspirationskilde med ingredienser og opskrifter fra alverdens køkkener.
Gode råvarer er grundlaget for al god madlavning. Bogen præsenterer en mangfoldighed af råvarer fra hele verden og beskriver indgående både de almindeligt kendte og de mere sjældne råvarer.
Illustrationerne er instruktive og lærerige - de viser både råvarer, fremgangsmåder og redskaber. Bogen er gennemillustreret med mere end 2500 farveillustrationer.
De klassiske principper. Bogen bygger på principperne for den franske køkkenskole Ecole de Couisine La Varenne i Paris, der er grundlagt af bogens forfatter Anne Willan.
»Den klassiske køkkenskole fortæller ikke blot hvordan man gør, men også hvorfor. Det er simpelthen bogen , der kan gøre enhver interesseret læser til en dygtigere kok«.
- Ulrik Boesen i Morgenavisen Jyllands-Posten.
Den klassiske køkkenskole er tildelt Det Danske Gastronomiske Akademis Hædersdiplom 1999.
renser og fileterer fisk
udbener kød og fjerkræ
laver klassiske saucer
bearbejder grønsager
laver mere avanceret konditori
og mange andre ting, man kan have brug for, når man går i gang i køkkenet.
Den klassiske køkkenskole Er en komplet opslags- og kogebog inden for det klassiske internationale køkken og kan være en kulinarisk inspirationskilde med ingredienser og opskrifter fra alverdens køkkener.
Gode råvarer er grundlaget for al god madlavning. Bogen præsenterer en mangfoldighed af råvarer fra hele verden og beskriver indgående både de almindeligt kendte og de mere sjældne råvarer.
Illustrationerne er instruktive og lærerige - de viser både råvarer, fremgangsmåder og redskaber. Bogen er gennemillustreret med mere end 2500 farveillustrationer.
De klassiske principper. Bogen bygger på principperne for den franske køkkenskole Ecole de Couisine La Varenne i Paris, der er grundlagt af bogens forfatter Anne Willan.
»Den klassiske køkkenskole fortæller ikke blot hvordan man gør, men også hvorfor. Det er simpelthen bogen , der kan gøre enhver interesseret læser til en dygtigere kok«.
- Ulrik Boesen i Morgenavisen Jyllands-Posten.
Den klassiske køkkenskole er tildelt Det Danske Gastronomiske Akademis Hædersdiplom 1999.
Forfatter | Anne Willan |
---|---|
Forlag | Gad |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 4. aug. 2004 |
Sideantal | 526 |
Bredde | 288 |
Højde | 230 |
Dybde | 20 |
Vægt | 2077 |
Første udgave | 1994 |
Oplagsdato | 3. dec. 2008 |
Oplag | 7 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788712024095 |
ISBN-10 | 8712024090 |
EAN | 9788712024095 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Suhr's Husholdningsskole |
Illustreret i farver/sh | Nej |