Den perfekte gris

Af: Marcus Polman
148,75 kr
500
ISBN
9788771550108
Hvor sidder de lækreste stykker på grisen? Hvor køber man ordentligt svinekød? Og hvad bør du vide om pancetta, lardo og ibéricoskinke? Bogen fortæller alt om: • Kødkvalitet og svineracer • De bedste udskæringer og deres anvendelse • Vælg det bedste stykke kød, når du køber ind • Den rigtige krydring, bruning og stegning • At stege en kotelet, der er bedre end noget, du nogensinde før har smagt. Du får også alle de klassiske opskrifter fra flæskesteg og ægte wienerschnitzel til saltimbocca af gris og helstegt pattegris. Plus et nyttigt kursus i hjemmerøgning og charcuteri med trin for trin-anvisninger på hjemmelavet bacon, krydderfedt, pølser og paté - og så er det ikke en gang svært.
Specifikationer
Undertitel Fra jord til bord
Forfatter Marcus Polman
Forlag Legind
Indbinding Hardback
Thema koder Kogebøger: Specielle retter og menuer
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DAF
Udgivelsesdato 1. jul. 2015
Sideantal 144
Bredde 175
Højde 225
Dybde 17
Vægt 522
Første udgave 2015
Oplagsdato 1. jul. 2015
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788771550108
ISBN-10 8771550100
EAN 9788771550108
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.