Den store airfryerkogebog

Af: Trude Eide Straume
250,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788740084245
Denne kogebog har alle de hurtige retter, man kan tilberede med airfryeren – den superpopulære køkkenmaskine, der anvender luft og mindsker brugen af olie i tilberedning af mad.

Lær alle airfryerens mange muligheder, tips og tricks at kende i denne kogebog, der giver adgang til en verden af skønne måltider til både hverdag og fest. Bogen viser også, hvordan det tilmed er muligt at spare penge, da en airfryer generelt bruger mindre strøm end en almindelig ovn. En airfryer kan bruges til meget andet end at lave pomfritter, der er langt sundere end dem, der har været en tur i frituren. Den kan faktisk tilberede lige netop den mad, man ellers ville bruge sin varmluftovn til. Det bedste er, at den tilbereder maden hurtigere end i en varmluftsovn – med mere smag og mindst lige så sundt som ved andre tilberedningsmetoder. Den cirkulerende varmluft i airfryeren gør, at maden bliver dejlig sprød og samtidig forbliver saftig og god. Fra havregrød til perfekt helstegt kylling. Bogen byder på mere end 100 opskrifter på alt lige fra morgenmad, frokost, aftensmad med kylling, kød og fisk og tilbehør til småretter, snacks og søde fristelser samt bagværk.
Specifikationer
Undertitel Genvejen til sprød og saftig mad
Forfatter Trude Eide Straume
Forlag Politikens Forlag
Indbinding Hardback
Thema koder Hurtig og enkel mad, Sparemad, Sund mad og helsekost
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 23. feb. 2023
Sideantal 232
Bredde 199
Højde 24
Dybde 249
Vægt 878
Første udgave 2023
Oplagsdato 7. sep. 2023
Oplag 3
Udgave 1
ISBN-10 8740084248
EAN 9788740084245
Sprog dan
Orignalsprog nor
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.