Den store bog om fermentering

Af: Jenny Neikell
298,75 kr
På lager
ISBN
9788740696721

Kæmpe bog om fermentering i alle afskygninger med både nemme og små projekter og så de lidt mere tidskrævende.

Fermentering er mad lavet ved hjælp af de gode mikroorganismer. Gær, skimmel og bakterier kan forandre både duft og tekstur i maden, og de kan bygge nye spændende smage og give syre og umami. Desuden har fermenteret mad en lang række positive effekter på vores helbred. I den her bog bliver du bekendt med alt fra kimchi, koji og kombucha til tempeh, tofu og kefir. I bogens store faktadel beskrives fermenteringsteknikker og mikrobiologiske processer på en fængende og letforståelig måde. Man behøver ikke noget dyrt udstyr, og med opskrifter på dosaer, kvass, honningsodavand, eddiker, fermenterede kartofler til pomfritter, picklede agurker, fermenteret ajvar, chilisovs og ketchup og smør, tykmælk og flere slags ost så er der opskrifter til enhver smag og lyst.

Jenny Neikell er madhåndværker, som lever og ånder for mikroorganismernes magi. Efter i flere år at have drevet et fermenteringskøkken arbejder hun nu som foredragsholder, forfatter og fermenteringskonsulent.

Specifikationer
Forfatter Jenny Neikell
Forlag Turbine
Indbinding Hardback
Thema koder Kogebøger: konservering og frysning, Sund mad og helsekost
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 22. aug. 2023
Sideantal 284
Bredde 181
Højde 247
Dybde 28
Vægt 1055
Første udgave 2023
Oplagsdato 22. aug. 2023
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-10 8740696723
EAN 9788740696721
Sprog dan
Orignalsprog swe
Oversætter Sigurd Toftdahl Terkelsen
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.