Dessertbogen

Af: Gert Sørensen
381,25 kr
På lager
ISBN
9788778812001
I Dessertbogen finder man duften fra alle de vidunderlige klassiske kager, is og desserter fra Gert Sørensens verdensberømte konditori i Tivoli, hvor han i en lang årrække havde sit domicil. Her kan man stifte bekendtskab med dansk og international konditorkunst i topklasse. I denne udgave er der tilføjet et kapitel om forskellige typer af frugt og deres anvendelse, og afsnittet om chokolade er udvidet - begge dele illustreres med mange flotte billeder.

Gastronomien er en stor del af vores liv og vores kultur. Og samtidig et emne, som alle professionelle og ikke-professionelle kan samles om. I Dessertbogen inviteres alle med på en spændende rejse ind i desserternes verden for at opleve en kunstart, der kan nydes både med øjne og gane.

Dessert betyder en lille efterret eller lækkeri. Desserter spises ikke for at mætte, men for at kildre ganen og sætte prik over det samlede måltid. Er der nogen bedre afslutning på et festmåltid end en smuk, velsmagende og velkomponeret dessert? Faktisk forholder det sig sådan, at en god dessert kan redde hele middagen, hvis én af de øvrige retter ikke er helt vellykket.
Gå på opdagelse i Dessertbogen og få ideer til anretning og dekoration. Husk, vi spiser også med øjnene.
Specifikationer
Forfatter Gert Sørensen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Indbundet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 336
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1999
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 2
Udgave 2
ISBN-13 9788778812001
ISBN-10 8778812003
EAN 9788778812001
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.