Det glykæmiske indeks - GI-tabellerne
68,75 kr
500
ISBN
9788711167892
At kende det glykæmiske indeks (GI) for forskellige fødevarer er nøglen til et bedre helbred.
Det glykæmiske indeks er et videnskabeligt underbygget og letforståeligt mål for, hvordan kulhydrater i forskellige madvarer påvirker blodsukkeret - og hvordan GI kan hjælpe mennesker med diabetes, hjertesygdomme og overvægt og i det hele taget forbedre livskvaliteten. Denne praktiske håndbog indeholder to GI-madpyramider og tabeller med GI-værdier, sorteret efter forskellige kategorier: A til Å - Fødevarekategorier - Lave til høje værdier
Det glykæmiske indeks er et videnskabeligt underbygget og letforståeligt mål for, hvordan kulhydrater i forskellige madvarer påvirker blodsukkeret - og hvordan GI kan hjælpe mennesker med diabetes, hjertesygdomme og overvægt og i det hele taget forbedre livskvaliteten. Denne praktiske håndbog indeholder to GI-madpyramider og tabeller med GI-værdier, sorteret efter forskellige kategorier: A til Å - Fødevarekategorier - Lave til høje værdier
Forfatter | Jennie Brand-Miller |
---|---|
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Ingen |
Varegruppe | Grøn mad, Slankekost |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 6. okt. 2003 |
Sideantal | 131 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 3. nov. 2004 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711167892 |
ISBN-10 | 8711167890 |
EAN | 9788711167892 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | fra australsk engelsk af Annelise Skov |
Illustreret i farver/sh | Nej |