Det glykæmiske indeks

Af: J. Brand-Miller
198,75 kr
500
ISBN
9788711167649
Det glykæmiske indeks (forkortet til GI) er en måleenhed for kulhydraters kvalitet og dermed for, hvor hurtigt blodsukkeret stiger efter vi har spist.
Kulhydrater, der nedbrydes hurtigt i fordøjelsesprocessen, har et højt GI, og deres virkning på blodsukkeret er hurtig og voldsom. Kulhydrater, der nedbrydes langsomt, og som gradvist frigiver glukose (sukker) til blodet, har et lavt GI. I et klart og letforståeligt sprog redegør bogen for alt hvad der er værd at vide om GI.
Specifikationer
Undertitel en moderne revolution¤nøglen til optimalt helbred
Forfatter J. Brand-Miller
Forlag Aschehoug
Indbinding Ingen
Varegruppe Grøn mad, Slankekost
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 28. maj 2003
Sideantal 350
Bredde 153
Højde 234
Dybde 25
Vægt 683
Første udgave 0
Oplagsdato 28. maj 2003
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788711167649
ISBN-10 8711167645
EAN 9788711167649
Sprog dan
Orignalsprog eng
Oversætter Annelise Skov (fra australsk engelsk)
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.