Det glykæmiske indeks
198,75 kr
500
ISBN
9788711167649
Det glykæmiske indeks (forkortet til GI) er en måleenhed for kulhydraters kvalitet og dermed for, hvor hurtigt blodsukkeret stiger efter vi har spist.
Kulhydrater, der nedbrydes hurtigt i fordøjelsesprocessen, har et højt GI, og deres virkning på blodsukkeret er hurtig og voldsom. Kulhydrater, der nedbrydes langsomt, og som gradvist frigiver glukose (sukker) til blodet, har et lavt GI. I et klart og letforståeligt sprog redegør bogen for alt hvad der er værd at vide om GI.
Kulhydrater, der nedbrydes hurtigt i fordøjelsesprocessen, har et højt GI, og deres virkning på blodsukkeret er hurtig og voldsom. Kulhydrater, der nedbrydes langsomt, og som gradvist frigiver glukose (sukker) til blodet, har et lavt GI. I et klart og letforståeligt sprog redegør bogen for alt hvad der er værd at vide om GI.
Undertitel | en moderne revolution¤nøglen til optimalt helbred |
---|---|
Forfatter | J. Brand-Miller |
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Ingen |
Varegruppe | Grøn mad, Slankekost |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 28. maj 2003 |
Sideantal | 350 |
Bredde | 153 |
Højde | 234 |
Dybde | 25 |
Vægt | 683 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 28. maj 2003 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711167649 |
ISBN-10 | 8711167645 |
EAN | 9788711167649 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Annelise Skov (fra australsk engelsk) |
Illustreret i farver/sh | Nej |