Det gode øl
248,75 kr
554
ISBN
9788778819147
Det gode ØL er grundbogen om øl og ølservering.
Den er skrevet af Bjarke Bundgaard, og indeholder følgende 7 kapitler:
Øllets historie
Fra år 8000 før vor tidsregning til i dag, med fokus på øl som kulturfænomen.
Øllets ingredienser
Vand, malt, humle, gær og råfrugt.
Øllets brygning
Ølbrygning fra mæskning til lagring.
Øllets regioner
Ølregionerne set ud fra deres betydning for udvikling af de forskellige øltyper.
Øllets typer
Spontangærede, overgærede og undergærede øltyper i de forskellige regioner.
Sans dit øl
Nyd dit øl: Etiketter, flasker, fadøl og glas. Opskænkning. Serveringstemperatur og omgivelsernes betydning.
Øl og sanserne.
Øl og mad
Øl i mad og øl til mad, tradition og fornyelse.
Rigt illustreret og detaljeret.
Om 1. udgave skrev pressen:
»Bogens massive force er - foruden en spændende, letlæst og underholdende formidling - den pædagogiske tilgang og et særdeles indbydende layout.«
»... må være som sendt fra himlen til alle, der ønsker at tilegne sig faktuel viden om øl.«
- Lektørudtalelse DBC
»Ny bog er det rene guf for ølentusiaster med hang til solid, tilbundsgående, naturvidenskabelig viden ... Den er tilmed uhyre smukt layoutet.«
- Visitor, HORESTAs månedsmagain, 0505
»Bjarke Bundgaard har med grundbogen et gode øl skabt en velskrevet, grundig og detaljeret ølfagbog.«
- Henrik Palle, Politiken
Den er skrevet af Bjarke Bundgaard, og indeholder følgende 7 kapitler:
Øllets historie
Fra år 8000 før vor tidsregning til i dag, med fokus på øl som kulturfænomen.
Øllets ingredienser
Vand, malt, humle, gær og råfrugt.
Øllets brygning
Ølbrygning fra mæskning til lagring.
Øllets regioner
Ølregionerne set ud fra deres betydning for udvikling af de forskellige øltyper.
Øllets typer
Spontangærede, overgærede og undergærede øltyper i de forskellige regioner.
Sans dit øl
Nyd dit øl: Etiketter, flasker, fadøl og glas. Opskænkning. Serveringstemperatur og omgivelsernes betydning.
Øl og sanserne.
Øl og mad
Øl i mad og øl til mad, tradition og fornyelse.
Rigt illustreret og detaljeret.
Om 1. udgave skrev pressen:
»Bogens massive force er - foruden en spændende, letlæst og underholdende formidling - den pædagogiske tilgang og et særdeles indbydende layout.«
»... må være som sendt fra himlen til alle, der ønsker at tilegne sig faktuel viden om øl.«
- Lektørudtalelse DBC
»Ny bog er det rene guf for ølentusiaster med hang til solid, tilbundsgående, naturvidenskabelig viden ... Den er tilmed uhyre smukt layoutet.«
- Visitor, HORESTAs månedsmagain, 0505
»Bjarke Bundgaard har med grundbogen et gode øl skabt en velskrevet, grundig og detaljeret ølfagbog.«
- Henrik Palle, Politiken
Forfatter | Bjarke Bundgaard |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Vin, Spiritus & Øl |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 15. nov. 2007 |
Sideantal | 248 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2005 |
Oplagsdato | 15. nov. 2007 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788778819147 |
ISBN-10 | 8778819148 |
EAN | 9788778819147 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Michael Blæhr |