Det gode øl
355,00 kr
På lager
ISBN
9788757129700
Det gode øl er grundbogen om øl og ølservering.
Bogen indeholder:
- Øllets historie
Fra år 8000 før vor tidsregning til i dag, med fokus på øl som kulturfænomen. - Øllets ingredienser
Vand, malt, humle, gær og råfrugt. Rigt illustreret og detaljeret. - Øllets brygning
Ølbrygning fra mæskning til lagring. - Øllets regioner
Ølregionerne set ud fra deres betydning for udvikling af de forskellige øltyper. - Øllets typer
Spontangærede, overgærede og undergærede øltyper i de forskellige regioner. - Sans dit øl
Alle aspekter, der har at gøre med at nyde øl:
Etiketter, flasker, fadøl og glas; Opskænkning, serveringstemperatur og omgivelsernes betydning; Øl og sanserne. - Øl og mad
Øl i mad og øl til mad, tradition og fornyelse.
Forfatter | Bjarke Bundgaard |
---|---|
Forlag | Praxis Forlag A/S |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Undervisningsmidler |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. jul. 2019 |
Sideantal | 264 |
Bredde | 245 |
Højde | 280 |
Dybde | 21 |
Vægt | 1266 |
Første udgave | 2019 |
Oplagsdato | 25. okt. 2022 |
Oplag | 2 |
Udgave | 5 |
ISBN-10 | 8757129703 |
EAN | 9788757129700 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Michael Blæhr |