Det grønne Asien
Her kommer bogen, der løfter dine veganske køkkeneventyr til nye højder. Rain Lundström byder velkommen på en rejse i det asiatiske køkken og dykker ned i gastronomiske vidundere og smagssensationelle hemmeligheder.
I Det grønne Asien tager hun det bedste fra Japan, Kina, Indien, Vietnam, Korea, Thailand, Sri Lanka, Malaysia og Indonesien. Her finder du alt fra umami-pakket japansk ramen og dumplings til hjemmelavet vegansk kimchi og hverdagsvenlig palak paneer.
Opskrifterne i bogen spænder over alt fra hurtige retter med råvarer, som du finder i ethvert supermarked, til nye bekendskaber. Du vil opdage nye råvarer, smagsvarianter, teknikker og få mulighed for fordybelse og tage din veganske madlavning til et helt nyt niveau.
Her lærer du at navigere i et asiatisk supermarked, så du kommer derfra med noget, du faktisk kommer til at bruge og blive fortrolig med i dit køkken.
Det grønne Asien er kogebogen til både hverdagsmadlaveren og til madnørden. Hils asiatisk vegansk mad velkommen, og gør dig klar til at blive henført af det grønne asiatiske køkken.
Undertitel | umamikærlighed, ramenlykke og tofuens revanche |
---|---|
Forfatter | Rain Lundström |
Forlag | Turbine |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Nationale og regionale køkkener, Vegetarisk madlavning |
Varegruppe | Grøn mad, Slankekost |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 26. aug. 2020 |
Sideantal | 152 |
Bredde | 197 |
Højde | 267 |
Dybde | 20 |
Vægt | 753 |
Første udgave | 2020 |
Oplagsdato | 26. aug. 2020 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-10 | 8740663663 |
EAN | 9788740663662 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | swe |
Oversætter | Sigurd Toftdahl Terkelsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |