DET' HELT VILDT - Fasan
297,50 kr
På lager
ISBN
9788799395514
Perfekt tilberedt fasan - sådan gør du, når fasanen skal være saftig og mør.
Bogen indeholder kun opskrifter på fasan og viser i flotte billeder og gode beskrivelser, hvordan du får det optimale resultat med fasanen både til hverdagsretter og festmiddagen.
Bogen indeholder kun opskrifter på fasan og viser i flotte billeder og gode beskrivelser, hvordan du får det optimale resultat med fasanen både til hverdagsretter og festmiddagen.
| Forfatter | Christian Ramsgaard og Erik Schwærter |
|---|---|
| Forlag | A5 Forlag |
| Indbinding | Hardback |
| Thema koder | Jagt og skydning, Kogebøger med kød og vildt |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 4. dec. 2019 |
| Sideantal | 164 |
| Bredde | 198 |
| Højde | 248 |
| Dybde | 22 |
| Vægt | 842 |
| Første udgave | 2019 |
| Oplagsdato | 4. dec. 2019 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| Serie | DET’ HELT VILDT |
| ISBN-10 | 8799395517 |
| EAN | 9788799395514 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Foreword Author | Jakob Ellemann-Jensen |
| Omslagsillustrator | Peter Ramsgaard |
| Illustreret i farver/sh | Nej |
| Photographer | Christian Ramsgaard |





