DET' HELT VILDT - Fasan
297,50 kr
På lager
ISBN
9788799395514
Perfekt tilberedt fasan - sådan gør du, når fasanen skal være saftig og mør.
Bogen indeholder kun opskrifter på fasan og viser i flotte billeder og gode beskrivelser, hvordan du får det optimale resultat med fasanen både til hverdagsretter og festmiddagen.
Bogen indeholder kun opskrifter på fasan og viser i flotte billeder og gode beskrivelser, hvordan du får det optimale resultat med fasanen både til hverdagsretter og festmiddagen.
Forfatter | Christian Ramsgaard og Erik Schwærter |
---|---|
Forlag | A5 Forlag |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Jagt og skydning, Kogebøger med kød og vildt |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 4. dec. 2019 |
Sideantal | 164 |
Bredde | 198 |
Højde | 248 |
Dybde | 22 |
Vægt | 842 |
Første udgave | 2019 |
Oplagsdato | 4. dec. 2019 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | DET’ HELT VILDT |
ISBN-10 | 8799395517 |
EAN | 9788799395514 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Foreword Author | Jakob Ellemann-Jensen |
Omslagsillustrator | Peter Ramsgaard |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Christian Ramsgaard |