Det Japanske Foie Gras Projekt
398,75 kr
500
ISBN
9788791770425
NOBU restauranterne er indbegrebet af eksperiment og kreativitet. Scott Hallsworth, chef for NOBU Melbourne præsenterer i denne bog knap 60 opskrifter, som alle udspringer af hans passionerede forhold til foie gras, i kombinationen med de bedste japanske traditioner og råvarer. Resultatet er innovativt, frygtløst og eksperimenterende, retter der provokerer og inspirerer.
Forfatter | Scott Hallsworth |
---|---|
Forlag | Jepsen & Co. |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 30. okt. 2007 |
Sideantal | 159 |
Bredde | 224 |
Højde | 291 |
Dybde | 26 |
Vægt | 1530 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 30. okt. 2007 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788791770425 |
ISBN-10 | 8791770424 |
EAN | 9788791770425 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Henrik Kern-Jespersen |
Illustreret i farver/sh | Nej |