Det Japanske Foie Gras Projekt
398,75 kr
500
ISBN
9788791770425
NOBU restauranterne er indbegrebet af eksperiment og kreativitet. Scott Hallsworth, chef for NOBU Melbourne præsenterer i denne bog knap 60 opskrifter, som alle udspringer af hans passionerede forhold til foie gras, i kombinationen med de bedste japanske traditioner og råvarer. Resultatet er innovativt, frygtløst og eksperimenterende, retter der provokerer og inspirerer.
| Forfatter | Scott Hallsworth |
|---|---|
| Forlag | Jepsen & Co. |
| Indbinding | Hardback |
| Thema koder | Nationale og regionale køkkener |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 30. okt. 2007 |
| Sideantal | 159 |
| Bredde | 224 |
| Højde | 291 |
| Dybde | 26 |
| Vægt | 1530 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 30. okt. 2007 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788791770425 |
| ISBN-10 | 8791770424 |
| EAN | 9788791770425 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | eng |
| Oversætter | Henrik Kern-Jespersen |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





