Det Japanske Foie Gras Projekt

Af: Scott Hallsworth
398,75 kr
500
ISBN
9788791770425
NOBU restauranterne er indbegrebet af eksperiment og kreativitet. Scott Hallsworth, chef for NOBU Melbourne præsenterer i denne bog knap 60 opskrifter, som alle udspringer af hans passionerede forhold til foie gras, i kombinationen med de bedste japanske traditioner og råvarer. Resultatet er innovativt, frygtløst og eksperimenterende, retter der provokerer og inspirerer.
Specifikationer
Forfatter Scott Hallsworth
Forlag Jepsen & Co.
Indbinding Hardback
Thema koder Nationale og regionale køkkener
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 30. okt. 2007
Sideantal 159
Bredde 224
Højde 291
Dybde 26
Vægt 1530
Første udgave 0
Oplagsdato 30. okt. 2007
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788791770425
ISBN-10 8791770424
EAN 9788791770425
Sprog dan
Orignalsprog eng
Oversætter Henrik Kern-Jespersen
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.