Det professionelle køkken

Af: Ulla Bach Jensen
412,50 kr
Udsolgt
ISBN
9788770825412
NU i anden udgave

Det professionelle køkken dækker faget Metodik, produktion, planlægning, kalkulation og kvalitet for ernæringsassistenter. 

Teorien følges op af praktiske eksempler samt opgaver, der perspektiverer stoffet.

Bogen indeholder følgende kapitler:

  • Den professionelle forplejning 
  • Tilberedningsmetoder
  • Planlægning af køkkenets arbejdsopgaver
  • Bæredygtig produktion i det professionelle køkken
  • Arbejdsmiljø i det professionelle køkken
  • Beregning/kalkulation
  • Kvalitetsarbejde i det professionelle køkken
Specifikationer
Forfatter Ulla Bach Jensen
Forlag erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Thema koder Lærervejledninger og undervisningsmateriale, Serviceerhverv
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 10. nov. 2016
Sideantal 208
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2016
Oplagsdato 10. nov. 2016
Oplag 1
Udgave 2
ISBN-13 9788770825412
ISBN-10 8770825416
EAN 9788770825412
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.