Det professionelle køkken
412,50 kr
Udsolgt
ISBN
9788770825412
NU i anden udgave
Det professionelle køkken dækker faget Metodik, produktion, planlægning, kalkulation og kvalitet for ernæringsassistenter.
Teorien følges op af praktiske eksempler samt opgaver, der perspektiverer stoffet.
Bogen indeholder følgende kapitler:
- Den professionelle forplejning
- Tilberedningsmetoder
- Planlægning af køkkenets arbejdsopgaver
- Bæredygtig produktion i det professionelle køkken
- Arbejdsmiljø i det professionelle køkken
- Beregning/kalkulation
- Kvalitetsarbejde i det professionelle køkken
| Forfatter | Ulla Bach Jensen |
|---|---|
| Forlag | erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Lærervejledninger og undervisningsmateriale, Serviceerhverv |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 10. nov. 2016 |
| Sideantal | 208 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 2016 |
| Oplagsdato | 10. nov. 2016 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 2 |
| ISBN-13 | 9788770825412 |
| ISBN-10 | 8770825416 |
| EAN | 9788770825412 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





