Det professionelle køkken
412,50 kr
På lager
ISBN
9788770825412
NU i anden udgave
Det professionelle køkken dækker faget Metodik, produktion, planlægning, kalkulation og kvalitet for ernæringsassistenter.
Teorien følges op af praktiske eksempler samt opgaver, der perspektiverer stoffet.
Bogen indeholder følgende kapitler:
- Den professionelle forplejning
- Tilberedningsmetoder
- Planlægning af køkkenets arbejdsopgaver
- Bæredygtig produktion i det professionelle køkken
- Arbejdsmiljø i det professionelle køkken
- Beregning/kalkulation
- Kvalitetsarbejde i det professionelle køkken
Forfatter | Ulla Bach Jensen |
---|---|
Forlag | erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Lærervejledninger og undervisningsmateriale, Serviceerhverv |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 10. nov. 2016 |
Sideantal | 208 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2016 |
Oplagsdato | 10. nov. 2016 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788770825412 |
ISBN-10 | 8770825416 |
EAN | 9788770825412 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |