Det professionelle køkken

Af: Ulla Bach Jensen
531,25 kr
På lager
ISBN
9788729007203

Det professionelle køkken dækker faget Tilberedningsmetoder, produktionsteknik og planlægning - det profesionelle køkken for ernæringsassistenter. Teorien er fulgt op med opgaver, der perspektiverer indholdet i det enkelte kapitel.

Bogen indeholder følgende kapitler:

  • Professionel forplejning
  • Tilberedningsmetoder
  • Planlægning af køkkenets arbejde
  •  Bæredygtig produktion
  • Arbejdsmiljø
  • Kalkulation
  • Kvalitetsarbejde
Specifikationer
Forfatter Ulla Bach Jensen
Forlag Praxis Forlag A/S
Indbinding Hæftet
Thema koder Undervisningsmidler: levnedsmiddelteknologi, madlavning
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 1. aug. 2023
Bredde 171
Højde 242
Dybde 14
Vægt 449
Første udgave 2023
Oplagsdato 1. aug. 2023
Oplag 1
Udgave 3
ISBN-10 8729007208
EAN 9788729007203
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.