Det professionelle køkken
531,25 kr
På lager
ISBN
9788729007203
Det professionelle køkken dækker faget Tilberedningsmetoder, produktionsteknik og planlægning - det profesionelle køkken for ernæringsassistenter. Teorien er fulgt op med opgaver, der perspektiverer indholdet i det enkelte kapitel.
Bogen indeholder følgende kapitler:
- Professionel forplejning
- Tilberedningsmetoder
- Planlægning af køkkenets arbejde
- Bæredygtig produktion
- Arbejdsmiljø
- Kalkulation
- Kvalitetsarbejde
Forfatter | Ulla Bach Jensen |
---|---|
Forlag | Praxis Forlag A/S |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Undervisningsmidler: levnedsmiddelteknologi, madlavning |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. aug. 2023 |
Bredde | 171 |
Højde | 242 |
Dybde | 14 |
Vægt | 449 |
Første udgave | 2023 |
Oplagsdato | 1. aug. 2023 |
Oplag | 1 |
Udgave | 3 |
ISBN-10 | 8729007208 |
EAN | 9788729007203 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |