Det rigtige indiske køkken Æg, fisk og skaldyr

Af: Charlotte Kirchheiner
97,50 kr
500
ISBN
9788777280962
I Indien finder man et køkken med en større og mere varieret gastronomi end i noget land i Vesten. Og i det indiske køkken er der også noget for enhver smag! Ikke blot at det stærke, men også det aromatiske, det liflige og for den sundhedsbevidste. Indiske krydderier er nemlig helseurter.

Når talen er om indisk mad, hører man altid spørgsmål som: Er det stærkt? Dejlig stærkt? For stærkt? Jeg har prøvet at besvare den slags spørgsmål ved at markere ""styrken"" på en skala fra 1 til 3 med små eksplosioner.
Begyndere anbefales at starte med 1, mens 2 er for krydderivante. De masala-avancerede - eller krydderiforhærdede - vil fryde sig over 3!
Specifikationer
Forfatter Charlotte Kirchheiner
Forlag Klitrose
Indbinding Hæftet
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 2. jan. 1998
Sideantal 128
Bredde 154
Højde 220
Dybde 7
Vægt 210
Første udgave 0
Oplagsdato 2. jan. 1998
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788777280962
ISBN-10 8777280962
EAN 9788777280962
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.