Det rigtige indiske køkken: Kødretter
97,50 kr
500
ISBN
9788777280559
I Indien finder man et køkken med en større og mere varieret gastronomi end i noget land i Vesten. Og i det indiske køkken er der også noget for enhver smag! Ikke blot at det stærke, men også det aromatiske, det liflige og for den sundhedsbevidste. Indiske krydderier er nemlig helseurter.
Når talen er om indisk mad, hører man altid spørgsmål som: Er det stærkt? Dejlig stærkt? For stærkt? Jeg har prøvet at besvare den slags spørgsmål ved at markere ""styrken"" på en skala fra 1 til 3 med små eksplosioner.
Begyndere anbefales at starte med 1, mens 2 er for krydderivante. De masala-avancerede - eller krydderiforhærdede - vil fryde sig over 3!
Når talen er om indisk mad, hører man altid spørgsmål som: Er det stærkt? Dejlig stærkt? For stærkt? Jeg har prøvet at besvare den slags spørgsmål ved at markere ""styrken"" på en skala fra 1 til 3 med små eksplosioner.
Begyndere anbefales at starte med 1, mens 2 er for krydderivante. De masala-avancerede - eller krydderiforhærdede - vil fryde sig over 3!
Forfatter | Charlotte Kirchheiner |
---|---|
Forlag | Klitrose |
Indbinding | Hæftet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 3. feb. 1995 |
Sideantal | 111 |
Bredde | 152 |
Højde | 219 |
Dybde | 8 |
Vægt | 185 |
Første udgave | 1995 |
Oplagsdato | 3. feb. 1995 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788777280559 |
ISBN-10 | 8777280555 |
EAN | 9788777280559 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |