Det rigtige indiske køkken: Kødretter

Af: Charlotte Kirchheiner
97,50 kr
500
ISBN
9788777280559
I Indien finder man et køkken med en større og mere varieret gastronomi end i noget land i Vesten. Og i det indiske køkken er der også noget for enhver smag! Ikke blot at det stærke, men også det aromatiske, det liflige og for den sundhedsbevidste. Indiske krydderier er nemlig helseurter.

Når talen er om indisk mad, hører man altid spørgsmål som: Er det stærkt? Dejlig stærkt? For stærkt? Jeg har prøvet at besvare den slags spørgsmål ved at markere ""styrken"" på en skala fra 1 til 3 med små eksplosioner.
Begyndere anbefales at starte med 1, mens 2 er for krydderivante. De masala-avancerede - eller krydderiforhærdede - vil fryde sig over 3!
Specifikationer
Forfatter Charlotte Kirchheiner
Forlag Klitrose
Indbinding Hæftet
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 3. feb. 1995
Sideantal 111
Bredde 152
Højde 219
Dybde 8
Vægt 185
Første udgave 1995
Oplagsdato 3. feb. 1995
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788777280559
ISBN-10 8777280555
EAN 9788777280559
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.