Det sicilianske køkken

Af: Alfredo Tesio;Helle Tesio
248,75 kr
500
ISBN
9788763807760
Middelhavskøkkenet er et must. Kodeordene: delikat og sundt.   Op gennem historien er retter og råvarer fra mange af de øvrige middelhavsområder landet på Sicilien. Derfor repræsenterer fodbolden for foden af støvlelandet en kæmpegryde af skøn mad. Italiensk, javel, men også meget mere, for der er input fra både Afrika og Mellemøsten. Ægteparret Tesio er to af de fremmeste fortalere for regionens særpræg og værdier, og i denne bog demonstrerer de dette sunde, gode køkken. De har besøgt avlere og producenter på Sicilien, der har fortalt dem om deres »beskyttede« råvarer – det kan være fx særlige tomatsorter, oste, citrusfrugter og svineracer - hvor man værner om den oprindelige kvalitet og den optimale smag. Bogen er fuld af skønne opskrifter på hverdagsmad og gæstemad, sommermad og vintermad, bagværk og sødt, der naturligvis kan laves med de råvarer, der er tilrådighed i Danmark.   Helle Tesio har boet i Italien siden 1980 og er italiensk uddannet kok. Alfredo Tesio er journalist og gennem mange år DR-korrespondent i Italien. Sammen har de skrevet en perlerække af bøger om Italien.
Specifikationer
Undertitel Sundt og godt fra Middelhavsøen
Forfatter Alfredo Tesio;Helle Tesio
Forlag Høst & Søn
Indbinding Indbundet
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 13. nov. 2008
Sideantal 184
Bredde 176
Højde 250
Dybde 16
Vægt 722
Første udgave 2008
Oplagsdato 13. nov. 2008
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788763807760
ISBN-10 8763807760
EAN 9788763807760
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Henriette Mørk - Imperiet
Omslagsillustrator Rene Riis
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Rene Riis
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.