Det sicilianske køkken
248,75 kr
500
ISBN
9788763807760
Middelhavskøkkenet er et must. Kodeordene: delikat og sundt.
Op gennem historien er retter og råvarer fra mange af de øvrige middelhavsområder landet på Sicilien. Derfor repræsenterer fodbolden for foden af støvlelandet en kæmpegryde af skøn mad. Italiensk, javel, men også meget mere, for der er input fra både Afrika og Mellemøsten. Ægteparret Tesio er to af de fremmeste fortalere for regionens særpræg og værdier, og i denne bog demonstrerer de dette sunde, gode køkken. De har besøgt avlere og producenter på Sicilien, der har fortalt dem om deres »beskyttede« råvarer – det kan være fx særlige tomatsorter, oste, citrusfrugter og svineracer - hvor man værner om den oprindelige kvalitet og den optimale smag. Bogen er fuld af skønne opskrifter på hverdagsmad og gæstemad, sommermad og vintermad, bagværk og sødt, der naturligvis kan laves med de råvarer, der er tilrådighed i Danmark.
Helle Tesio har boet i Italien siden 1980 og er italiensk uddannet kok. Alfredo Tesio er journalist og gennem mange år DR-korrespondent i Italien. Sammen har de skrevet en perlerække af bøger om Italien.
Undertitel | Sundt og godt fra Middelhavsøen |
---|---|
Forfatter | Alfredo Tesio;Helle Tesio |
Forlag | Høst & Søn |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 13. nov. 2008 |
Sideantal | 184 |
Bredde | 176 |
Højde | 250 |
Dybde | 16 |
Vægt | 722 |
Første udgave | 2008 |
Oplagsdato | 13. nov. 2008 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788763807760 |
ISBN-10 | 8763807760 |
EAN | 9788763807760 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Henriette Mørk - Imperiet |
Omslagsillustrator | Rene Riis |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Rene Riis |