Det sydamerikanske køkken
268,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788717044692
Bring solen ind i dit køkken – med inspiration fra den sydamerikanske måde at lave mad på. Maden i Sydamerika er enkel; frisk og farvestrålende – og der er fuld smæk på smagen. Det sydamerikanske køkken er et ægte fusionskøkken med indflydelser fra en lang række europæiske og asiatiske tilflyttere til kontinentet igennem tiderne. En stor inspiration er også den usædvanligt rige biodiversitet med tørre højsletter; kolde have og eksotiske regnskove.Men allermest fornemmer man måske; at Sydamerika er landet; hvor peberet gror! Her er en chili ikke bare en chili; men et alsidigt krydderi med en enorm smagsvariation de forskellige typer imellem.Så gør klar til at få sanserne skærpet med masser af friske ingredienser; chilier og citrusfrugter; og dyk ned i et køkken; der på én gang er fuldt af genkendelighed og alligevel helt sit eget.
Undertitel | En madrejse hen; hvor chilien gror |
---|---|
Forfatter | Julie Ring-Hansen Holt;Karen Oettinger Castro |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Mad og drikke osv. |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 26. okt. 2015 |
Sideantal | 172 |
Bredde | 194 |
Højde | 248 |
Dybde | 16 |
Vægt | 514 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 26. okt. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717044692 |
ISBN-10 | 8717044692 |
EAN | 9788717044692 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |