Det sydamerikanske køkken

Af: Julie Ring-Hansen Holt;Karen Oettinger Castro
268,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788717044692
Bring solen ind i dit køkken – med inspiration fra den sydamerikanske måde at lave mad på. Maden i Sydamerika er enkel; frisk og farvestrålende – og der er fuld smæk på smagen. Det sydamerikanske køkken er et ægte fusionskøkken med indflydelser fra en lang række europæiske og asiatiske tilflyttere til kontinentet igennem tiderne. En stor inspiration er også den usædvanligt rige biodiversitet med tørre højsletter; kolde have og eksotiske regnskove.Men allermest fornemmer man måske; at Sydamerika er landet; hvor peberet gror! Her er en chili ikke bare en chili; men et alsidigt krydderi med en enorm smagsvariation de forskellige typer imellem.Så gør klar til at få sanserne skærpet med masser af friske ingredienser; chilier og citrusfrugter; og dyk ned i et køkken; der på én gang er fuldt af genkendelighed og alligevel helt sit eget.
Specifikationer
Undertitel En madrejse hen; hvor chilien gror
Forfatter Julie Ring-Hansen Holt;Karen Oettinger Castro
Forlag Gyldendal
Indbinding Indbundet
Thema koder Mad og drikke osv.
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 26. okt. 2015
Sideantal 172
Bredde 194
Højde 248
Dybde 16
Vægt 514
Første udgave 2015
Oplagsdato 26. okt. 2015
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788717044692
ISBN-10 8717044692
EAN 9788717044692
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.