Dhaba Walla
298,75 kr
På lager
ISBN
9788727001807
En kærlighedserklæring til det indiske køkken.
Safi er født i Afghanistan, kom til Danmark i 2001 - og har siden sin barndom været dybt fascineret af indisk kultur genrelt og indisk mad i særdeleshed. Især Mumbais små upræsentioøse spisesteder, Dhaba Wallas, hvor folk fra alle lag i det indiske samfund mødes for at nyde et godt selskab. Og det er præcis, hvad Safi ønsker: at skabe glæde og samle mennesker gennem madoplevelser.
I denne bog får du hans bud på populære indiske retter med et dansk tvist. Bl.a. evergreens som butterchicken, daal og lammecurry, men også mindre kendte retter som fx sprøde fiske-pakora, krydret chapli-oksekebab og de mange intense og fyldige græntsagsretter, som det indiske køkken også er kendt for.
Undertitel | 100 retter fra det indiske køkken |
---|---|
Forfatter | Enayatullah Safi |
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Mad og drikke osv., Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 28. feb. 2022 |
Sideantal | 256 |
Bredde | 205 |
Højde | 280 |
Dybde | 29 |
Vægt | 1040 |
Første udgave | 2022 |
Oplagsdato | 9. jun. 2022 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-10 | 8727001806 |
EAN | 9788727001807 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |