Diætetik
217,50 kr
På lager
ISBN
9788778810427
Den daglige mad skal give kroppen en tilstrækkelig mængde energi, protein, vitaminer og mineraler. Det sker ved at spise varieret og spise mad af høj kvalitet. Og i forbindelse med sygdom kan den rigtige kost indgå som en væsentlig del af behandlingen. Det er det, diætetik drejer sig om i en nøddeskal.Bogen rummer emnerne: Sygehusmad gennem tiderne - ansvar og kostpolitik - mad på institutioner - normer og energi under sygdom - adipositas - hjerte/ karsygdomme - diabetes mellitus - kostformer til sygdomme i fordøjelseskanalen - allergi og intolerance - lever- og nyresygdomme - urinsur gigt.Det er et stort ansvar for køkkenassistenten at skulle sørge for den rigtige kostforplejning for brugerne på de forskellige institutioner. Diætetik er den helt rigtige lærebog, der giver den grundlæggende viden om, hvordan maden skal sammensættes til de forskellige brugergrupper.
Forfatter | Alice Linning |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 144 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1997 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
Serie | Køkkenassistent |
ISBN-13 | 9788778810427 |
ISBN-10 | 8778810426 |
EAN | 9788778810427 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |