Diætetik
155,00 kr
950
ISBN
9788775105434
I dag er det velfærdssygdomme, der dominerer sygdomsbilledet. Alle har en interesse i at komme disse til livs, og et af midlerne er at tilrettelægge sin kost mere hensigtsmæssigt. Et redskab hertil er kostregistrering, som Diætetik 1 giver en udførlig anvisning på. Desuden går hæftet i dybden med det største problem, at mange er overvægtige. Der sættes fokus på, hvilke fedtstoffer der findes, og hvordan de indvirker på vores helbred. Desuden gives der anvisninger på, hvordan man måler fedme og på behandlingsmetoder mod fedme lige fra kirurgiske indgreb til kostomlægning
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
---|---|
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 64 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1996 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
Serie | Køkkenassistent |
ISBN-13 | 9788775105434 |
ISBN-10 | 8775105438 |
EAN | 9788775105434 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |