Diætetik
398,75 kr
Udsolgt
ISBN
9788770825184
Diætetik sætter fokus på det kostfaglige ansvar og på maden som redskab i sygdomsbehandling. Også muligheden for at forebygge sygdomme via maden er en af bogens temaer ligesom anbefalinger om kost ved forskellige sygdomme.
Bogen indeholder følgende kapitler:
• Sygehusmad gennem tiderne
• Ansvar og kostpolitik
• Mad på institutioner
• Mad og ældre
• Spis rigtigt – trods lille appetit
• Osteoporose – de skøre knogler
• Adipositas
• Hjerte-karsygdomme
• Diabetes mellitus
• Kostformer til sygdomme i fordøjelseskanalen
• Allergi og fødevareoverfølsomhed
• Lever- og nyresygdomme
• Urinsur gigt – Arthritis urica
Bogen indeholder følgende kapitler:
• Sygehusmad gennem tiderne
• Ansvar og kostpolitik
• Mad på institutioner
• Mad og ældre
• Spis rigtigt – trods lille appetit
• Osteoporose – de skøre knogler
• Adipositas
• Hjerte-karsygdomme
• Diabetes mellitus
• Kostformer til sygdomme i fordøjelseskanalen
• Allergi og fødevareoverfølsomhed
• Lever- og nyresygdomme
• Urinsur gigt – Arthritis urica
Forfatter | Alice Linning |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Diæt og ernæring, Undervisningsmidler: levnedsmiddelteknologi, madlavning |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 4. dec. 2015 |
Sideantal | 164 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2010 |
Oplagsdato | 4. dec. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 6 |
Serie | Ernæringsassistent |
ISBN-13 | 9788770825184 |
ISBN-10 | 8770825181 |
EAN | 9788770825184 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |