Du er hvad du spiser

Af: Gillian McKeith
248,75 kr
500
ISBN
9788711261736
Gillian McKeiths bog kan læses helt uafhængigt af både den danske og engelske tv-dokumentarserie og den er et godt supplement til Lene Hanssons bog af samme navn.

Gillian McKeiths bog er først og fremmest en grundig indføring i, hvad dårlig mad egentlig gør ved kroppen. Hun giver gode og enkle råd til, hvordan man kan ændre sine kostvaner og dermed får en sundere livsstil og et bedre liv. Bogen giver læseren mulighed for at tage en fødevareintel-ligens-test. Og hvis resultatet af testen skulle være nedslående er der også vejledning til en effek-tiv syvdages kur.

""Mit mål er at få dig til at indføre små daglige ændringer, som vil give nærmest øjeblikkelige resultater. Resultater, som vil vare resten af livet."" Citat fra afsnittet Hvorfor slankekure ikke virker.

Dr. Gillian McKeith er en internationalt anerkendt klinisk ernæringsekspert og direktør for den velrenommerede McKeith Clinic i London, som udover almindelige dødelige også frekventeres af professionelle og olympiske atleter, medlemmer af den kongelige familie og Hollywoodstjerner. Med titler som ""Englands førende ernæringsfysiolog"" og ""Englands kostguru"" (Sunday Times), har Dr. McKeith for nylig modtaget den prestigefyldte ""Uplifting The World Award"" i West-minster. Marianne Palm, dansk ekspert på området og helsekostvejleder i bl.a. Ugebladet Søndag, har oversat og tilpasset bogen til danske forhold. Marianne Palm har været i tæt kontakt med Dr. Gillian McKeith under hele oversættelsesforløbet.
Specifikationer
Undertitel planen som vil ændre dit liv
Forfatter Gillian McKeith
Forlag Aschehoug
Indbinding Hæftet
Varegruppe Grøn mad, Slankekost
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 29. aug. 2005
Sideantal 223
Bredde 182
Højde 220
Dybde 18
Vægt 608
Første udgave 0
Oplagsdato 29. aug. 2005
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788711261736
ISBN-10 8711261730
EAN 9788711261736
Sprog dan
Orignalsprog eng
Oversætter Marianne Palm
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.