Eddike

Af: Claus Meyer
268,75 kr
500
ISBN
9788756771009
I denne bog om Eddike fortæller Claus Meyer i samarbejde med sin eddikemester og formand for det danske frugteddikekonsortium, Andreas Harder om kulturen bag eddikerne fra Jerez i syd til Japan i øst.

Eddike er selvfølgelig også en kogebog, der fortæller om eddikens mange anvendelsesmuligheder i vores madlavning.
Bogen præsenterer omkring 80 nye opskrifter, der fra drinks og småretter til desserter og søde sager, anskueliggør den syrlige grundsmags afgørende betydning for velsmag.

Eddike giver med udgangspunkt i Claus Meyers egen Eddike-produktion på Lilleø en udførlig beskrivelse af hvordan man laver eddike.

Fra bogens indhold:
Noah, Hannibal, Christian, og Kineserne
Syrens rolle I maden
Hvordan laver man eddike
Meyers danske frugteddike
Balsamisk Eddike
Eddike som sundhedsfremmede middel
Opskrifter.

Specifikationer
Undertitel Tilblivelse, traditioner og køkkenbrug
Forfatter Claus Meyer
Forlag Politiken
Indbinding Indbundet
Thema koder Kogebøger: Specielle retter og menuer, Levnedsmiddelteknologi
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 1. nov. 2005
Sideantal 255
Bredde 190
Højde 251
Dybde 26
Vægt 931
Første udgave 0
Oplagsdato 1. nov. 2005
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788756771009
ISBN-10 8756771002
EAN 9788756771009
Sprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.