Eddike
268,75 kr
500
ISBN
9788756771009
I denne bog om Eddike fortæller Claus Meyer i samarbejde med sin eddikemester og formand for det danske frugteddikekonsortium, Andreas Harder om kulturen bag eddikerne fra Jerez i syd til Japan i øst.
Eddike er selvfølgelig også en kogebog, der fortæller om eddikens mange anvendelsesmuligheder i vores madlavning.
Bogen præsenterer omkring 80 nye opskrifter, der fra drinks og småretter til desserter og søde sager, anskueliggør den syrlige grundsmags afgørende betydning for velsmag.
Eddike giver med udgangspunkt i Claus Meyers egen Eddike-produktion på Lilleø en udførlig beskrivelse af hvordan man laver eddike.
Fra bogens indhold:
Noah, Hannibal, Christian, og Kineserne
Syrens rolle I maden
Hvordan laver man eddike
Meyers danske frugteddike
Balsamisk Eddike
Eddike som sundhedsfremmede middel
Opskrifter.
Eddike er selvfølgelig også en kogebog, der fortæller om eddikens mange anvendelsesmuligheder i vores madlavning.
Bogen præsenterer omkring 80 nye opskrifter, der fra drinks og småretter til desserter og søde sager, anskueliggør den syrlige grundsmags afgørende betydning for velsmag.
Eddike giver med udgangspunkt i Claus Meyers egen Eddike-produktion på Lilleø en udførlig beskrivelse af hvordan man laver eddike.
Fra bogens indhold:
Noah, Hannibal, Christian, og Kineserne
Syrens rolle I maden
Hvordan laver man eddike
Meyers danske frugteddike
Balsamisk Eddike
Eddike som sundhedsfremmede middel
Opskrifter.
Undertitel | Tilblivelse, traditioner og køkkenbrug |
---|---|
Forfatter | Claus Meyer |
Forlag | Politiken |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer, Levnedsmiddelteknologi |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. nov. 2005 |
Sideantal | 255 |
Bredde | 190 |
Højde | 251 |
Dybde | 26 |
Vægt | 931 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 1. nov. 2005 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788756771009 |
ISBN-10 | 8756771002 |
EAN | 9788756771009 |
Sprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |