Eleverne
348,75 kr
106
ISBN
9788776912369
Hvorfor er det altid kun udlærte kokke, der får chancen for at skrive kogebøger?
Dette spørgsmål satte redaktørerne af denne bog i gang. Bogen er skrevet af kokkeelever fra nogle af Danmarks bedste restauranter. 22 forskellige restauranter. 61 kokkeelever. 3 retter pr. restaurant.
Velbekomme!
Dette spørgsmål satte redaktørerne af denne bog i gang. Bogen er skrevet af kokkeelever fra nogle af Danmarks bedste restauranter. 22 forskellige restauranter. 61 kokkeelever. 3 retter pr. restaurant.
Velbekomme!
Forfatter | Morten Vejlgaard;Martin Becker |
---|---|
Forlag | Books on Demand |
Indbinding | Paperback |
Product Type | paperback |
Thema koder | Antologier: generelt, Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 17. sep. 2009 |
Sideantal | 220 |
Bredde | 147 |
Højde | 210 |
Dybde | 14 |
Vægt | 328 |
Første udgave | 2008 |
Oplagsdato | 18. sep. 2009 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788776912369 |
ISBN-10 | 8776912361 |
EAN | 9788776912369 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |