Eleverne
348,75 kr
106
ISBN
9788776912369
Hvorfor er det altid kun udlærte kokke, der får chancen for at skrive kogebøger?
Dette spørgsmål satte redaktørerne af denne bog i gang. Bogen er skrevet af kokkeelever fra nogle af Danmarks bedste restauranter. 22 forskellige restauranter. 61 kokkeelever. 3 retter pr. restaurant.
Velbekomme!
Dette spørgsmål satte redaktørerne af denne bog i gang. Bogen er skrevet af kokkeelever fra nogle af Danmarks bedste restauranter. 22 forskellige restauranter. 61 kokkeelever. 3 retter pr. restaurant.
Velbekomme!
| Forfatter | Morten Vejlgaard;Martin Becker |
|---|---|
| Forlag | Books on Demand |
| Indbinding | Paperback |
| Product Type | paperback |
| Thema koder | Antologier: generelt, Generel madlavning og opskrifter |
| Varegruppe | Mad, vin, div. |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 17. sep. 2009 |
| Sideantal | 220 |
| Bredde | 147 |
| Højde | 210 |
| Dybde | 14 |
| Vægt | 328 |
| Første udgave | 2008 |
| Oplagsdato | 18. sep. 2009 |
| Oplag | 2 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788776912369 |
| ISBN-10 | 8776912361 |
| EAN | 9788776912369 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |



