En delikatesse
225,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788779735040
Af forfatteren til den internationale bestseller Pindsvinets elegance (dansk udgave 2009).Verdens førende madskribent og kritiker ligger for døden i sit hjem i Paris. Pierre Arthens er 68 år et magtmenneske arrogant kantet og stædig. Men det at han skal dø bekymrer ham ikke. Det eneste der plager ham er bestemt en smag som han absolut må genopleve inden han dør. Men hvilken? Han har en idé om en særlig smag. En glemt smag måske en ret? En delikatesse som rummer hele meningen med hans karriere og hans liv. Men han kan ikke komme i tanke om hvad det er. Og han har to døgn til at finde ud af det. Han ved at denne smag er hans livs første og ultimative sandhed at den indeholder nøglen til det hjerte som han har bragt til tavshed. Han ved at det er en smag fra barndommen eller ungdommen en magisk og oprindelig smagsoplevelse der går forud for hans kald som kritiker forud for ethvert begær eller enhver ambition. En glemt smag der gemmer sig i hans inderste og som nu står for ham som den eneste ægte sandhed om hans liv. Muriel Barbery er fransk forfatter født i 1969. En delikatesse hendes debutroman blev udgivet på fransk i 2000. Seks år efter udkom hendes internationale bestseller Pindsvinets elegance (Tiderne Skifter 2009). Med mere end 2 5 million eksemplarer på fransk er den de seneste års absolut mest solgte roman i Frankrig. Pindsvinets elegance er oversat til 40 sprog og også filmatiseret.
Forfatter | Muriel Barbery |
---|---|
Forlag | Tiderne Skifter |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Mad og drikke osv., Moderne skønlitteratur. Samtidslitteratur, Oversat skønlitteratur, Paris |
Varegruppe | Skønlitteratur |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 2. nov. 2011 |
Sideantal | 136 |
Bredde | 142 |
Højde | 205 |
Dybde | 11 |
Vægt | 202 |
Første udgave | 2011 |
Oplagsdato | 2. nov. 2011 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788779735040 |
ISBN-10 | 8779735040 |
EAN | 9788779735040 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |