Engelsk
106,25 kr
950
ISBN
9788778811073
Grundfagshæfterne til køkken-, hotel- og restaurantfagenes uddannelser udgør et hele. Tilsammen sikrer de en generel, ensartet grundviden om alt det, branchens kommende udøvere bør vide. Hæfterne er tilrettelagt efter bekendtgørelsen inden for grundfagene.
Hæfterne er skrevet i et lettilgængeligt sprog, og teksten er overalt fulgt af illustrationer. I hæfterne indgår opgaver.
Seriens titler:
1 Dansk2 Engelsk3 Hygiejne4 Miljø5 Naturfag6 Produktudvikling - produktion - service7 Sundhed8 Psykologi9 SamfundsfagEngelsk integrerer engelsk med faglige aspekter fra hotel-, køkken-, og restaurantområdet. I bogen gennemgås således både det engelske sprog og samfund såvel som emner som service, hygiejne og sikkerhed på arbejdspladsen. Desuden fortæller en række unge om deres erfaringer inden for faget.
Gennemgangen af det engelske samfund tager sit udgangspunkt i afsnit om: den ´typiske´ engelske identitet og kultur og hvad det indebærer af skikke og sædvaner f.eks. pubbens udvikling fra sin startfase op til i dag.
Hæfterne er skrevet i et lettilgængeligt sprog, og teksten er overalt fulgt af illustrationer. I hæfterne indgår opgaver.
Seriens titler:
1 Dansk2 Engelsk3 Hygiejne4 Miljø5 Naturfag6 Produktudvikling - produktion - service7 Sundhed8 Psykologi9 SamfundsfagEngelsk integrerer engelsk med faglige aspekter fra hotel-, køkken-, og restaurantområdet. I bogen gennemgås således både det engelske sprog og samfund såvel som emner som service, hygiejne og sikkerhed på arbejdspladsen. Desuden fortæller en række unge om deres erfaringer inden for faget.
Gennemgangen af det engelske samfund tager sit udgangspunkt i afsnit om: den ´typiske´ engelske identitet og kultur og hvad det indebærer af skikke og sædvaner f.eks. pubbens udvikling fra sin startfase op til i dag.
Forfatter | John A. Ashton, Malene Olsen |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 103 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1999 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
Serie | Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse |
ISBN-13 | 9788778811073 |
ISBN-10 | 8778811074 |
EAN | 9788778811073 |
Sprog | eng |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Jan Sode |