Engelsk gastronomisk lommeguide
62,50 kr
950
ISBN
9788778810588
Engelsk Gastronomisk Lommeguide giver en hjælpende hånd til alle, der skal snakke mad og vin på engelsk. Bogens grundstamme udgøres af en meget udførig ordbog over gastronomiske begreber, både engelsk-dansk og dansk-engelsk. Desuden oversætter guiden talord og måleenheder, giver de korrekte vinudtryk på engelsk-dansk og dansk-engelsk samt yder assistance i tjenerens samtale med en gæst. Derudover indeholder guiden en masse gode gamle engelske opskrifter og kort over vindistrikter i de engelsktalende lande.Guiden er en uvurderlig hjælp på hotellet eller i restauranten og caféen, når menukortet skal oversættes, og kunderne betjenes. Nye kokke og tjenre møder guiden i engelskundervisningen på de tekniske skoler.Formatet er praktisk - bogen passer lige i inderlommen.
Forfatter | Eva Ulrik |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 73 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1997 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788778810588 |
ISBN-10 | 8778810582 |
EAN | 9788778810588 |
Sprog | mul |
Orignalsprog | und |
Illustreret i farver/sh | Nej |