Er det noget du har spist?
200,00 kr
555
ISBN
9788756786058
Er du en af dem eller kender du en med allergi eller overfølsomhedssymptomer?
I bogen Er det noget du har spist? er der hjælp at hente. Man kan selv gøre noget aktivt for at få det bedre. Valg eller fravalg af bestemte fødevarer kan gøre en stor forskel. Bogen viser vej til en ny, sund livsstil, hvor man ved hjælp af blandt andet en særlig diæt indkredser og udelukker den mad, man ikke tåler og dermed undgår fremtidige reaktioner - og som gevinst får en højere livskvalitet. Bogen indeholder desuden gode råd til, hvordan man kan spise alsidigt og varieret fremover.
Er det noget du har spist? beskriver de forskellige former for fødevarereaktioner og deres symptomer, anviser muligheder for behandling og indeholder opskrifter til en hverdag uden allergier - alt sammen med udgangspunkt i cases og problematikker fra danske familiers hverdag. Der er et særligt kapitel om børn og fødevareallergi med gode råd til, hvordan man som forælder støtter sit allergiramte barn.
Bogen indeholder også videnskabelige vurderinger og tager fat på kendte og nye problemstillinger i forhold til et liv med allergiske reaktioner og symptomer. Men først og fremmest er den et positivt vidnesbyrd om, at det er muligt at gøre noget godt for sig selv, når man har fået konstateret, at man ikke tåler visse emner i den mad, man normalt spiser.
Bogen indeholder desuden opskrifter på lækker, sund, livgivende superfood som fx muffins, mysli-bar, helsegivende drikke og juicer, allergivenligt brød, desserter, snacks og andre lette og ´tungere´ måltider.
I bogen Er det noget du har spist? er der hjælp at hente. Man kan selv gøre noget aktivt for at få det bedre. Valg eller fravalg af bestemte fødevarer kan gøre en stor forskel. Bogen viser vej til en ny, sund livsstil, hvor man ved hjælp af blandt andet en særlig diæt indkredser og udelukker den mad, man ikke tåler og dermed undgår fremtidige reaktioner - og som gevinst får en højere livskvalitet. Bogen indeholder desuden gode råd til, hvordan man kan spise alsidigt og varieret fremover.
Er det noget du har spist? beskriver de forskellige former for fødevarereaktioner og deres symptomer, anviser muligheder for behandling og indeholder opskrifter til en hverdag uden allergier - alt sammen med udgangspunkt i cases og problematikker fra danske familiers hverdag. Der er et særligt kapitel om børn og fødevareallergi med gode råd til, hvordan man som forælder støtter sit allergiramte barn.
Bogen indeholder også videnskabelige vurderinger og tager fat på kendte og nye problemstillinger i forhold til et liv med allergiske reaktioner og symptomer. Men først og fremmest er den et positivt vidnesbyrd om, at det er muligt at gøre noget godt for sig selv, når man har fået konstateret, at man ikke tåler visse emner i den mad, man normalt spiser.
Bogen indeholder desuden opskrifter på lækker, sund, livgivende superfood som fx muffins, mysli-bar, helsegivende drikke og juicer, allergivenligt brød, desserter, snacks og andre lette og ´tungere´ måltider.
Forfatter | Anne Catherine Færgemann |
---|---|
Forlag | Olivia |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Allergi, Specielle diæter |
Varegruppe | Medicin, Sundhed og Sygdom |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 27. mar. 2009 |
Sideantal | 123 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 27. mar. 2009 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788756786058 |
ISBN-10 | 8756786050 |
EAN | 9788756786058 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |