Ernæring og diætetik

Af: Lars Ovesen, Ingrid Poulsen, Lene Allingstrup
348,75 kr
På lager
ISBN
9788717041813
ERNÆRING OG DIÆTETIK formidler viden om kostens betydning for både raske og syge menneskers velvære samt på vigtigheden af forebyggelse af livsstilssygdomme og bevarelse af et godt helbred.Denne 11. udgave er opdateret og revideret, så den lever op til den seneste forskning på området samt de nyeste anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. Samtidig er den tilrettelagt efter professionsbacheloruddannelsens krav om relevante referencer og litteraturhenvisninger, ligesom pointer og vigtig data fremhæves, så det er nemt og overskueligt for læseren at orientere sig.Første del af bogen sætter fokus på den humane ernæring, dvs. ernæring og kost til det raske menneske. Her gennemgås bl.a. næringsstoffer, kostvaner, forebyggelse af livsstilssygdomme og fødevarelovgivning.Anden del omhandler den kliniske ernæring, dvs. ernæring og kost til syge mennesker. Her beskrives kroppens omsætning under faste og sygdom, og de forskellige kostformer og diættyper gennemgås.ERNÆRING OG DIÆTETIK henvender sig til såvel studerende som færdiguddannet sundhedspersonale på professionsbachelorniveau.
Specifikationer
Forfatter Lars Ovesen, Ingrid Poulsen, Lene Allingstrup
Forlag Nyt Nordisk Forlag
Indbinding Hæftet
Thema koder Diæt og ernæring, Diæter og slankekure, Terapi og lægemidler
Varegruppe Sygepleje
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 16. jun. 2011
Sideantal 296
Bredde 176
Højde 240
Dybde 16
Vægt 581
Første udgave 0
Oplagsdato 30. jan. 2015
Oplag 2
Udgave 11
ISBN-13 9788717041813
ISBN-10 8717041813
EAN 9788717041813
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.