Ernæring og diætetik

Af: Lars Ovesen;Lene Allingstrup og Ingrid Poulsen
338,75 kr
500
ISBN
9788717038219
Ernæring og diætetik henvender sig til såvel studerende som færdiguddannet sundhedspersonale med henblik på at formidle viden om kostens betydning for både raske og syge menneskers velvære. I det daglige arbejde er bogen desuden et nyttigt redskab i bekæmpelsen af den udbredte underernæring blandt hospitalsindlagte patienter.

Denne opdaterede og kraftigt reviderede udgave af bogen tager højde for den seneste forskning på området samt de nyeste anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. Bogen er endvidere tilrettelagt efter professionsbacheloruddannelsens krav.

I bogens første del sættes fokus på ernæringslære. Her gennemgås bl.a. næringsstoffer, kostvaner, forebyggelse af velfærdssygdomme og fødevarelovgivning. Bogens anden del omhandler klinisk ernæring, herunder kroppens omsætning under faste og sygdom, forskellige ernæringsformer samt interaktioner mellem lægemidler og ernæring.

Bogens tre forfattere er alle specialister i emnet. Lars Ovesen er speciallæge og ansat som sundhedschef i Hjerteforeningen. Lene Allingstrup er uddannet klinisk diætist og har mange års erfaring i privatpraksis. Ingrid Poulsen er doktor i medicinsk videnskab og forsker i neurorehabilitering.
Specifikationer
Forfatter Lars Ovesen;Lene Allingstrup og Ingrid Poulsen
Forlag Nyt Nordisk Forlag
Indbinding Indbundet
Thema koder Diæt og ernæring, Diæter og slankekure, Terapi og lægemidler
Varegruppe Sygepleje
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 21. feb. 2007
Sideantal 288
Bredde 204
Højde 250
Dybde 18
Vægt 814
Første udgave 2007
Oplagsdato 21. feb. 2007
Oplag 1
Udgave 9
Serie Lærebog for sygeplejestuderende.
Recall To 22. mar. 2011
Recall From 22. feb. 2011
ISBN-13 9788717038219
ISBN-10 8717038219
EAN 9788717038219
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.