Ernæring og madlavning

Af: Trine Pristed
250,00 kr
På lager
ISBN
9788778817914
Ernæring og madlavning giver eleverne indsigt i, hvordan man planlægger og tilrettelægger ernæringsrigtig kost. Bogen giver redskaberne til at kende til fødevarernes næringsindhold - og beregning, varedeklarationer samt fødevaretabeller og kostprogrammer.

Bogen beskriver desuden grundlæggende tilberedningsmetoder, ligesom de mest benyttede køkkenmaskiners funktion og vedligeholdelse gennemgås.

Anvendelsen af økologiske produkter gennemgås som alternativ til konventionelle fødevarer.

Ernæring og madlavning indeholder 5 kapitler:

- Grundtilberedning
- Ernæringslære
- Næringsberegning og varedeklaration
- Økologi
- Køkkenmaskiner

Serien indeholder ud over Ernæring og madlavning også:

Arbejdsteknik
Rengøring
Rengøring og samfundet
Specifikationer
Forfatter Trine Pristed
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 113
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2007
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 1
Serie Serviceassistent, uddannelsesrettede områdefag.
ISBN-13 9788778817914
ISBN-10 8778817919
EAN 9788778817914
Sprog dan
Orignalsprog dan
Artist Dorthe Møller
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.