Ernæring og madlavning
250,00 kr
På lager
ISBN
9788778817914
Ernæring og madlavning giver eleverne indsigt i, hvordan man planlægger og tilrettelægger ernæringsrigtig kost. Bogen giver redskaberne til at kende til fødevarernes næringsindhold - og beregning, varedeklarationer samt fødevaretabeller og kostprogrammer.
Bogen beskriver desuden grundlæggende tilberedningsmetoder, ligesom de mest benyttede køkkenmaskiners funktion og vedligeholdelse gennemgås.
Anvendelsen af økologiske produkter gennemgås som alternativ til konventionelle fødevarer.
Ernæring og madlavning indeholder 5 kapitler:
- Grundtilberedning
- Ernæringslære
- Næringsberegning og varedeklaration
- Økologi
- Køkkenmaskiner
Serien indeholder ud over Ernæring og madlavning også:
Arbejdsteknik
Rengøring
Rengøring og samfundet
Bogen beskriver desuden grundlæggende tilberedningsmetoder, ligesom de mest benyttede køkkenmaskiners funktion og vedligeholdelse gennemgås.
Anvendelsen af økologiske produkter gennemgås som alternativ til konventionelle fødevarer.
Ernæring og madlavning indeholder 5 kapitler:
- Grundtilberedning
- Ernæringslære
- Næringsberegning og varedeklaration
- Økologi
- Køkkenmaskiner
Serien indeholder ud over Ernæring og madlavning også:
Arbejdsteknik
Rengøring
Rengøring og samfundet
Forfatter | Trine Pristed |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 113 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2007 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Serviceassistent, uddannelsesrettede områdefag. |
ISBN-13 | 9788778817914 |
ISBN-10 | 8778817919 |
EAN | 9788778817914 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Dorthe Møller |
Illustreret i farver/sh | Nej |