Ernæring, sundhed og sygdom
375,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788762807921
Ernæring, sundhed og sygdom er en lærebog til studerende på sygeplejerskeuddannelsen. Den giver grundlæggende viden om ernæringens betydning og danner udgangspunkt for både den kliniske og teoretiske undervisning i ernæring.
Første del omhandler almen ernæring herunder bl.a. madens kulturelle og sociale aspekter samt lovgivning på ernæringsområdet. Anden del omhandler klinisk ernæring med fokus på underernæring og andre ernæringsmæssige problemstillinger, der kan opstå i forbindelse med sygdom og svækkelse.
Forfatter | Elisabeth O.C. Hall;Hanne Krogager;Inge Olsen;Jens Kondrup;Lotte Holm;Margit Velsing Groth;Sisse Fagt;Agnes Nadelmann Pedersen;Ida Husby;Else Molander;Ingrid Gejel;Ella Abraham |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | For professionsuddannelse, Sygepleje og paramedicinske fag |
Varegruppe | Sygepleje |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 11. feb. 2010 |
Sideantal | 288 |
Bredde | 174 |
Højde | 246 |
Dybde | 15 |
Vægt | 567 |
Første udgave | 2010 |
Oplagsdato | 19. aug. 2016 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788762807921 |
ISBN-10 | 8762807921 |
EAN | 9788762807921 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Anne-Sophie Helger |
Illustreret i farver/sh | Nej |