Ernæringsfysiologi
425,00 kr
Overgået til anden ekspedition
ISBN
9788762813861
Ernæringsfysiologi - en grundbog fører læseren sikkert og grundigt igennem kostens opbygning set fra en biokemisk vinkel og i relation til kroppens fysiologi. Bogen gennemgår klassiske emner som fedt, kulhydrat, protein, alkohol, energimetabolisme, vitaminer, mineraler og væskebalance, og de perspektiveres i forhold til praksisrelaterede emner som livsstilssygdomme, kostvurdering, kostplanlægning og ændringer i fødevarers næringsindhold ved forarbejdning og opbevaring.
Bogen henvender sig til studerende på ernæring og sundhed, men kan også anvendes på en række andre ernæringsuddannelser og i gymnasiet.
Undertitel | en grundbog |
---|---|
Forfatter | Niels Holmquist;Inger Marie Jørgensen |
Forlag | Munksgaard |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | For professionsuddannelse, Idræt: generelt, Lægevidenskab og sygepleje, Sygepleje og paramedicinske fag |
Varegruppe | Medicin, Sundhed og Sygdom |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 18. aug. 2014 |
Sideantal | 340 |
Bredde | 172 |
Højde | 247 |
Dybde | 19 |
Vægt | 667 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 4. apr. 2017 |
Oplag | 3 |
Udgave | 2 |
Recall To | 15. aug. 2019 |
Recall From | 1. jul. 2019 |
ISBN-13 | 9788762813861 |
ISBN-10 | 8762813861 |
EAN | 9788762813861 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Per Baasch Jørgensen |
Omslagsgrafiker | Per Baasch Jørgensen |
Illustreret i farver/sh | Nej |