Ernæringsfysiologi

Af: Niels Holmquist;Inger Marie Jørgensen
425,00 kr
Overgået til anden ekspedition
ISBN
9788762813861
Ernæringsfysiologi - en grundbog fører læseren sikkert og grundigt igennem kostens opbygning set fra en biokemisk vinkel og i relation til kroppens fysiologi. Bogen gennemgår klassiske emner som fedt, kulhydrat, protein, alkohol, energimetabolisme, vitaminer, mineraler og væskebalance, og de perspektiveres i forhold til praksisrelaterede emner som livsstilssygdomme, kostvurdering, kostplanlægning og ændringer i fødevarers næringsindhold ved forarbejdning og opbevaring. Bogen henvender sig til studerende på ernæring og sundhed, men kan også anvendes på en række andre ernæringsuddannelser og i gymnasiet.
Specifikationer
Undertitel en grundbog
Forfatter Niels Holmquist;Inger Marie Jørgensen
Forlag Munksgaard
Indbinding Hæftet
Thema koder For professionsuddannelse, Idræt: generelt, Lægevidenskab og sygepleje, Sygepleje og paramedicinske fag
Varegruppe Medicin, Sundhed og Sygdom
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 18. aug. 2014
Sideantal 340
Bredde 172
Højde 247
Dybde 19
Vægt 667
Første udgave 0
Oplagsdato 4. apr. 2017
Oplag 3
Udgave 2
Recall To 15. aug. 2019
Recall From 1. jul. 2019
ISBN-13 9788762813861
ISBN-10 8762813861
EAN 9788762813861
Sprog dan
Orignalsprog dan
Artist Per Baasch Jørgensen
Omslagsgrafiker Per Baasch Jørgensen
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.