Ernæringsfysiologi
425,00 kr
Overgået til anden ekspedition
ISBN
9788762813861
Ernæringsfysiologi - en grundbog fører læseren sikkert og grundigt igennem kostens opbygning set fra en biokemisk vinkel og i relation til kroppens fysiologi. Bogen gennemgår klassiske emner som fedt, kulhydrat, protein, alkohol, energimetabolisme, vitaminer, mineraler og væskebalance, og de perspektiveres i forhold til praksisrelaterede emner som livsstilssygdomme, kostvurdering, kostplanlægning og ændringer i fødevarers næringsindhold ved forarbejdning og opbevaring.
Bogen henvender sig til studerende på ernæring og sundhed, men kan også anvendes på en række andre ernæringsuddannelser og i gymnasiet.
| Undertitel | en grundbog |
|---|---|
| Forfatter | Niels Holmquist;Inger Marie Jørgensen |
| Forlag | Munksgaard |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | For professionsuddannelse, Idræt: generelt, Lægevidenskab og sygepleje, Sygepleje og paramedicinske fag |
| Varegruppe | Medicin, Sundhed og Sygdom |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 18. aug. 2014 |
| Sideantal | 340 |
| Bredde | 172 |
| Højde | 247 |
| Dybde | 19 |
| Vægt | 667 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 4. apr. 2017 |
| Oplag | 3 |
| Udgave | 2 |
| Recall To | 15. aug. 2019 |
| Recall From | 1. jul. 2019 |
| ISBN-13 | 9788762813861 |
| ISBN-10 | 8762813861 |
| EAN | 9788762813861 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Artist | Per Baasch Jørgensen |
| Omslagsgrafiker | Per Baasch Jørgensen |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




