Ernæringsfysiologi

Af: Inger Marie Jørgensen;Niels Holmquist
385,00 kr
553
ISBN
9788762810488
Ernæringsfysiologi - en grundbog fører læseren sikkert og grundigt igennem kostens opbygning set fra en biokemisk vinkel og i relation til kroppens fysiologi. Bogen gennemgår klassiske emner som fedt, kulhydrat, protein, alkohol, energimetabolisme, vitaminer, mineraler og væskebalance, og de perspektiveres i forhold til praksisrelaterede emner som livsstilssygdomme, kostvurdering, kostplanlægning og ændringer i fødevarers næringsindhold ved forarbejdning og opbevaring. Bogen henvender sig til studerende på ernæring og sundhed, men kan også anvendes på en række andre ernæringsuddannelser og i gymnasiet.
Specifikationer
Undertitel en grundbog
Forfatter Inger Marie Jørgensen;Niels Holmquist
Forlag Munksgaard
Indbinding Indbundet
Thema koder For professionsuddannelse, Idræt: generelt, Lægevidenskab og sygepleje, Sygepleje og paramedicinske fag
Varegruppe Medicin, Sundhed og Sygdom
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 9. sep. 2011
Sideantal 340
Bredde 0
Højde 0
Vægt 0
Første udgave 0
Oplagsdato 24. sep. 2012
Oplag 2
Udgave 1
Recall To 20. aug. 2014
Recall From 8. jul. 2014
ISBN-13 9788762810488
ISBN-10 8762810488
EAN 9788762810488
Sprog dan
Orignalsprog dan
Artist Per Baasch Jørgensen
Omslagsgrafiker Per Baasch Jørgensen
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.