Ernæringsfysiologi
385,00 kr
553
ISBN
9788762810488
Ernæringsfysiologi - en grundbog fører læseren sikkert og grundigt igennem kostens opbygning set fra en biokemisk vinkel og i relation til kroppens fysiologi. Bogen gennemgår klassiske emner som fedt, kulhydrat, protein, alkohol, energimetabolisme, vitaminer, mineraler og væskebalance, og de perspektiveres i forhold til praksisrelaterede emner som livsstilssygdomme, kostvurdering, kostplanlægning og ændringer i fødevarers næringsindhold ved forarbejdning og opbevaring.
Bogen henvender sig til studerende på ernæring og sundhed, men kan også anvendes på en række andre ernæringsuddannelser og i gymnasiet.
Undertitel | en grundbog |
---|---|
Forfatter | Inger Marie Jørgensen;Niels Holmquist |
Forlag | Munksgaard |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | For professionsuddannelse, Idræt: generelt, Lægevidenskab og sygepleje, Sygepleje og paramedicinske fag |
Varegruppe | Medicin, Sundhed og Sygdom |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 9. sep. 2011 |
Sideantal | 340 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 24. sep. 2012 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
Recall To | 20. aug. 2014 |
Recall From | 8. jul. 2014 |
ISBN-13 | 9788762810488 |
ISBN-10 | 8762810488 |
EAN | 9788762810488 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Per Baasch Jørgensen |
Omslagsgrafiker | Per Baasch Jørgensen |
Illustreret i farver/sh | Nej |