Ernæringsfysiologi
385,00 kr
553
ISBN
9788762810488
Ernæringsfysiologi - en grundbog fører læseren sikkert og grundigt igennem kostens opbygning set fra en biokemisk vinkel og i relation til kroppens fysiologi. Bogen gennemgår klassiske emner som fedt, kulhydrat, protein, alkohol, energimetabolisme, vitaminer, mineraler og væskebalance, og de perspektiveres i forhold til praksisrelaterede emner som livsstilssygdomme, kostvurdering, kostplanlægning og ændringer i fødevarers næringsindhold ved forarbejdning og opbevaring.
Bogen henvender sig til studerende på ernæring og sundhed, men kan også anvendes på en række andre ernæringsuddannelser og i gymnasiet.
| Undertitel | en grundbog |
|---|---|
| Forfatter | Inger Marie Jørgensen;Niels Holmquist |
| Forlag | Munksgaard |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | For professionsuddannelse, Idræt: generelt, Lægevidenskab og sygepleje, Sygepleje og paramedicinske fag |
| Varegruppe | Medicin, Sundhed og Sygdom |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 9. sep. 2011 |
| Sideantal | 340 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 24. sep. 2012 |
| Oplag | 2 |
| Udgave | 1 |
| Recall To | 20. aug. 2014 |
| Recall From | 8. jul. 2014 |
| ISBN-13 | 9788762810488 |
| ISBN-10 | 8762810488 |
| EAN | 9788762810488 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Artist | Per Baasch Jørgensen |
| Omslagsgrafiker | Per Baasch Jørgensen |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




