Ernæringslære
98,75 kr
950
ISBN
9788775105410
Vi danskere spiser generelt for sødt, for fedt og for meget og er ikke gode til at lytte til de råd, vi får, om at ændre kostvaner. I Ernæring ses på årsagerne hertil, herunder sammenhængen mellem krop, kost og psyke. Og der gives redskaber til at blive mere be-vidst om sine spisevaner.Desuden indeholder hæftet en udførlig beskrivelse af fedtstoffer - deres opbygning, samt nyt inden for fedtforskningen. Sidstnævnte især i forhold til overvægt og sygdomme som kræft og hjertekarsygdomme.Alle afsnit er ledsaget af øvelser. Hæftet er beregnet til efteruddannelse af køkkenassistenter, men kan anvendes af alle, der interesserer sig for at få et mere bevidst forhold til kosten
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
---|---|
Indbinding | Hæftet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Astrologi |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 59 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1996 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 0 |
Udgave | 0 |
Serie | Køkkenassistent |
ISBN-13 | 9788775105410 |
ISBN-10 | 8775105411 |
EAN | 9788775105410 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |