Fødevarehygiejne

Af: Hotel- og Restaurantskolen
155,00 kr
På lager
ISBN
9788762808973

Fødevarehygiejne er skrevet til dig, der arbejder med fødevarer og derfor skal have helt styr på hygiejnen. Bogen er skrevet, så den kan læses helt uden forudsætninger inden for hygiejne.

I bogen bliver forskellige typer af bakterier, vira, svampe og parasitter gennemgået og du kan læse om, hvor og hvordan de lever og hvordan de smitter.

Desuden præsenteres lovgivningen på området, herunder det såkaldte egenkontrolsystem.

Endelig gives også helt konkrete forslag til procedurer, der mindsker risikoen for smittespredning.

 

Specifikationer
Forfatter Hotel- og Restaurantskolen
Forlag Gyldendal
Indbinding Hæftet
Thema koder For erhvervsfaglig uddannelse, Lærebøger, kursusmateriale, Sygepleje og paramedicinske fag
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 11. jun. 2009
Sideantal 100
Bredde 171
Højde 241
Dybde 5
Vægt 195
Første udgave 0
Oplagsdato 4. okt. 2021
Oplag 4
Udgave 1
ISBN-13 9788762808973
ISBN-10 8762808973
EAN 9788762808973
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.