Fødevarekvalitet - hvad er det?

Af: Hansen T
470,00 kr
500
ISBN
9788757403633
Fødevarers kvalitet er blevet et meget debatteret emne. Naturvidenskaben giver os retningslinier i forhold til, hvad vi må spise og ikke spise, hvad der er sundt og usundt mv.

Men hvordan oplever forbrugeren egentlig selv fødevarers kvalitet - og hvad er i grunden kvalitet? Dette er nogle af de problemstillinger, der belyses i bogen.

Fødevarekvalitet - et forbrugerperspektiv indeholder dels en grundig gennemgang af forskellige indfaldsvinkler til kvalitet og dels resultaterne af en række empiriske under-søgelser omhandlende forbrugeren og fødevarekvalitet.
Specifikationer
Undertitel et forbrugerperspektiv
Forfatter Hansen T
Forlag DJØF
Indbinding Hæftet
Varegruppe Erhverv, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 12. feb. 2001
Sideantal 0
Bredde 155
Højde 231
Dybde 16
Vægt 439
Første udgave 0
Oplagsdato 12. feb. 2001
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788757403633
ISBN-10 8757403635
EAN 9788757403633
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.