Fødevarekvalitet - hvad er det?
470,00 kr
500
ISBN
9788757403633
Fødevarers kvalitet er blevet et meget debatteret emne. Naturvidenskaben giver os retningslinier i forhold til, hvad vi må spise og ikke spise, hvad der er sundt og usundt mv.
Men hvordan oplever forbrugeren egentlig selv fødevarers kvalitet - og hvad er i grunden kvalitet? Dette er nogle af de problemstillinger, der belyses i bogen.
Fødevarekvalitet - et forbrugerperspektiv indeholder dels en grundig gennemgang af forskellige indfaldsvinkler til kvalitet og dels resultaterne af en række empiriske under-søgelser omhandlende forbrugeren og fødevarekvalitet.
Men hvordan oplever forbrugeren egentlig selv fødevarers kvalitet - og hvad er i grunden kvalitet? Dette er nogle af de problemstillinger, der belyses i bogen.
Fødevarekvalitet - et forbrugerperspektiv indeholder dels en grundig gennemgang af forskellige indfaldsvinkler til kvalitet og dels resultaterne af en række empiriske under-søgelser omhandlende forbrugeren og fødevarekvalitet.
Undertitel | et forbrugerperspektiv |
---|---|
Forfatter | Hansen T |
Forlag | DJØF |
Indbinding | Hæftet |
Varegruppe | Erhverv, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 12. feb. 2001 |
Sideantal | 0 |
Bredde | 155 |
Højde | 231 |
Dybde | 16 |
Vægt | 439 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 12. feb. 2001 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788757403633 |
ISBN-10 | 8757403635 |
EAN | 9788757403633 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |