Fødevarekvalitet - hvad er det?
470,00 kr
500
ISBN
9788757403633
Fødevarers kvalitet er blevet et meget debatteret emne. Naturvidenskaben giver os retningslinier i forhold til, hvad vi må spise og ikke spise, hvad der er sundt og usundt mv.
Men hvordan oplever forbrugeren egentlig selv fødevarers kvalitet - og hvad er i grunden kvalitet? Dette er nogle af de problemstillinger, der belyses i bogen.
Fødevarekvalitet - et forbrugerperspektiv indeholder dels en grundig gennemgang af forskellige indfaldsvinkler til kvalitet og dels resultaterne af en række empiriske under-søgelser omhandlende forbrugeren og fødevarekvalitet.
Men hvordan oplever forbrugeren egentlig selv fødevarers kvalitet - og hvad er i grunden kvalitet? Dette er nogle af de problemstillinger, der belyses i bogen.
Fødevarekvalitet - et forbrugerperspektiv indeholder dels en grundig gennemgang af forskellige indfaldsvinkler til kvalitet og dels resultaterne af en række empiriske under-søgelser omhandlende forbrugeren og fødevarekvalitet.
| Undertitel | et forbrugerperspektiv |
|---|---|
| Forfatter | Hansen T |
| Forlag | DJØF |
| Indbinding | Hæftet |
| Varegruppe | Erhverv, div. |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 12. feb. 2001 |
| Sideantal | 0 |
| Bredde | 155 |
| Højde | 231 |
| Dybde | 16 |
| Vægt | 439 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 12. feb. 2001 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788757403633 |
| ISBN-10 | 8757403635 |
| EAN | 9788757403633 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |



