Fødevarelære

Af: Hanne Hyldgaard Langager
412,50 kr
554
ISBN
9788770822268
Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.

Bogen indeholder følgende kapitler:

- Grøntsager

- Kartoflen

- Saftige frugter

- Fedtrige frugter og frø

- Tørrede bælgfrugter

- Korn

- Stivelse og stivelsesprodukter

- Æg og ægprodukter

- Fedtstoffer

- Kød og vildt

- Fisk og skaldyr

- Fjerkræ

- Mejeriprodukter

- Krydderier

- Økologiske fødevarer

- Genmodificerede fødevarer

- Mærkning – en vigtig detalje

Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.
Specifikationer
Undertitel Ernæringsassistent
Forfatter Hanne Hyldgaard Langager
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Thema koder Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 27. jan. 2011
Sideantal 172
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1995
Oplagsdato 27. jan. 2011
Oplag 1
Udgave 5
Serie Ernæringsassistent
ISBN-13 9788770822268
ISBN-10 8770822263
EAN 9788770822268
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.