Fødevarelære
412,50 kr
554
ISBN
9788770822268
Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.
Bogen indeholder følgende kapitler:
- Grøntsager
- Kartoflen
- Saftige frugter
- Fedtrige frugter og frø
- Tørrede bælgfrugter
- Korn
- Stivelse og stivelsesprodukter
- Æg og ægprodukter
- Fedtstoffer
- Kød og vildt
- Fisk og skaldyr
- Fjerkræ
- Mejeriprodukter
- Krydderier
- Økologiske fødevarer
- Genmodificerede fødevarer
- Mærkning – en vigtig detalje
Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.
Bogen indeholder følgende kapitler:
- Grøntsager
- Kartoflen
- Saftige frugter
- Fedtrige frugter og frø
- Tørrede bælgfrugter
- Korn
- Stivelse og stivelsesprodukter
- Æg og ægprodukter
- Fedtstoffer
- Kød og vildt
- Fisk og skaldyr
- Fjerkræ
- Mejeriprodukter
- Krydderier
- Økologiske fødevarer
- Genmodificerede fødevarer
- Mærkning – en vigtig detalje
Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.
Undertitel | Ernæringsassistent |
---|---|
Forfatter | Hanne Hyldgaard Langager |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 27. jan. 2011 |
Sideantal | 172 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1995 |
Oplagsdato | 27. jan. 2011 |
Oplag | 1 |
Udgave | 5 |
Serie | Ernæringsassistent |
ISBN-13 | 9788770822268 |
ISBN-10 | 8770822263 |
EAN | 9788770822268 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |