Fødevarelære

Af: Hanne Hyldgaard Langager
412,50 kr
554
ISBN
9788770824507
Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.

Bogen indeholder følgende kapitler:

- Grøntsager

- Kartoflen

- Saftige frugter

- Fedtrige frugter og frø

- Tørrede bælgfrugter

- Korn

- Stivelse og stivelsesprodukter

- Æg og ægprodukter

- Fedtstoffer

- Kød og vildt

- Fisk og skaldyr

- Fjerkræ

- Mejeriprodukter

- Krydderier

- Økologiske fødevarer

- Genmodificerede fødevarer

- Mærkning – en vigtig detalje

Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.