Fødevarelære
412,50 kr
554
ISBN
9788770824507
Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.
Bogen indeholder følgende kapitler:
- Grøntsager
- Kartoflen
- Saftige frugter
- Fedtrige frugter og frø
- Tørrede bælgfrugter
- Korn
- Stivelse og stivelsesprodukter
- Æg og ægprodukter
- Fedtstoffer
- Kød og vildt
- Fisk og skaldyr
- Fjerkræ
- Mejeriprodukter
- Krydderier
- Økologiske fødevarer
- Genmodificerede fødevarer
- Mærkning – en vigtig detalje
Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.
Bogen indeholder følgende kapitler:
- Grøntsager
- Kartoflen
- Saftige frugter
- Fedtrige frugter og frø
- Tørrede bælgfrugter
- Korn
- Stivelse og stivelsesprodukter
- Æg og ægprodukter
- Fedtstoffer
- Kød og vildt
- Fisk og skaldyr
- Fjerkræ
- Mejeriprodukter
- Krydderier
- Økologiske fødevarer
- Genmodificerede fødevarer
- Mærkning – en vigtig detalje
Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.
| Undertitel | Ernæringsassistent |
|---|---|
| Forfatter | Hanne Hyldgaard Langager |
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 20. jun. 2014 |
| Sideantal | 175 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1995 |
| Oplagsdato | 20. jun. 2014 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 6 |
| Serie | Ernæringsassistent |
| ISBN-13 | 9788770824507 |
| ISBN-10 | 8770824509 |
| EAN | 9788770824507 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




