Fødevarelære
Af: Hanne Hyldgaard Langager
412,50 kr
554
ISBN
9788770824507
Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.
Bogen indeholder følgende kapitler:
- Grøntsager
- Kartoflen
- Saftige frugter
- Fedtrige frugter og frø
- Tørrede bælgfrugter
- Korn
- Stivelse og stivelsesprodukter
- Æg og ægprodukter
- Fedtstoffer
- Kød og vildt
- Fisk og skaldyr
- Fjerkræ
- Mejeriprodukter
- Krydderier
- Økologiske fødevarer
- Genmodificerede fødevarer
- Mærkning – en vigtig detalje
Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.
Bogen indeholder følgende kapitler:
- Grøntsager
- Kartoflen
- Saftige frugter
- Fedtrige frugter og frø
- Tørrede bælgfrugter
- Korn
- Stivelse og stivelsesprodukter
- Æg og ægprodukter
- Fedtstoffer
- Kød og vildt
- Fisk og skaldyr
- Fjerkræ
- Mejeriprodukter
- Krydderier
- Økologiske fødevarer
- Genmodificerede fødevarer
- Mærkning – en vigtig detalje
Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.
Undertitel | Ernæringsassistent |
---|---|
Forfatter | Hanne Hyldgaard Langager |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 20. jun. 2014 |
Sideantal | 175 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1995 |
Oplagsdato | 20. jun. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 6 |
Serie | Ernæringsassistent |
ISBN-13 | 9788770824507 |
ISBN-10 | 8770824509 |
EAN | 9788770824507 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 554 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Skole- og lærebøger, div. | ![]() |
EkspeditionsID | 729 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788770824507 | ![]() |
ISBN | 978-87-7082-450-7 | |
BOPISBN13 | 9788770824507 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Fødevarelære | ![]() |
Varetekst | Langager; Fødevarelære; Ernæringsassiste | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Serietitel | Ernæringsassistent | ![]() |
Titel_Del_Hovedtitel | Fødevarelære | |
Undertitel | Ernæringsassistent | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Forlagstekst | Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse. Bogen indeholder følgende kapitler: •Grøntsager •Kartoflen •Saftige frugter •Fedtrige frugter og frø •Tørrede bælgfrugter •Korn •Stivelse og stivelsesprodukter •Æg og ægprodukter •Fedtstoffer •Kød og vildt •Fisk og skaldyr •Fjerkræ •Mejeriprodukter •Krydderier •Økologiske fødevarer •Genmodificerede fødevarer •Mærkning - en vigtig detalje Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer. | ![]() |
Anden information | På titelsiden: Kost & Ernæringsforbundet | |
ForlagsNavn | Praxis - Erhvervsskolernes Forlag | ![]() |
Korporationsnavn | Kost & Ernæringsforbundet | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2014 | |
Bibliografisk historie | Tidligere: 5. udgave. 2011¤6. udgave | |
Forfatterefternavn | Langager | ![]() |
Forfatterfornavn | Hanne Hyldgaard | ![]() |
Indbindingsform | 12 | ![]() |
Sider | 175 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2014-06-25 00:00:00 | |
Bestillingsnummer | 31085-1 | ![]() |
Decimalklasse | 66.8 | |
ThemaKode | TDCT¤JNUM | |
ThemaDBC | DBC | |
Hovedfaust | 5 122 929 0 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 6 | |
ÅrForSenesteOplag | 2014 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2014 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 2014-06-25 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2014-06-20 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | dan | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2014-06-25 | |
DagForSenesteÆndring | 2018-08-08 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20140910180617 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20140808 | |
Forlagets hjemsted | Odense | ![]() |
År (fra DBC) | 2014 | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 175 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Ny ændret udgave | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_Mindre_Andel | und | |
Sprog_Parallel_Tekst | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | Narayana Press | |
Faglitteratur_Niveau | Fagligt niveau | |
Ugefortegnelse | DBF201438¤BKM201438 | |
Udgivelsesår | 2014 |
Bøger i samme varegruppe: