Fødevarelære
425,00 kr
På lager
ISBN
9788757129038
Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.Fødevarelære indeholder følgende kapitler:
Grøntsager
Kartoflen
Saftige frugter
Fedtrige frugter og frø
Bælgfrugter
Korn
Stivelse og stivelsesprodukter
Æg og ægprodukter
Fedtstoffer
Kød og vildt
Fisk og skaldyr
Fjerkræ
Mejeriprodukter
Krydderier
Det bæredygtige køkken
Mærkning – en vigtig detalje
Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.
Undertitel | Ernæringsassistent |
---|---|
Forfatter | Hanne Hyldgaard Langager |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 8. aug. 2018 |
Sideantal | 176 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1995 |
Oplagsdato | 8. aug. 2018 |
Oplag | 1 |
Udgave | 7 |
Serie | Ernæringsassistent |
ISBN-13 | 9788757129038 |
ISBN-10 | 8757129037 |
EAN | 9788757129038 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |