Fødevarelære
425,00 kr
Udsolgt
ISBN
9788757129038
Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.Fødevarelære indeholder følgende kapitler:
Grøntsager
Kartoflen
Saftige frugter
Fedtrige frugter og frø
Bælgfrugter
Korn
Stivelse og stivelsesprodukter
Æg og ægprodukter
Fedtstoffer
Kød og vildt
Fisk og skaldyr
Fjerkræ
Mejeriprodukter
Krydderier
Det bæredygtige køkken
Mærkning – en vigtig detalje
Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.
| Undertitel | Ernæringsassistent |
|---|---|
| Forfatter | Hanne Hyldgaard Langager |
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
| Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
| Ekspedition | EF |
| Udgivelsesdato | 8. aug. 2018 |
| Sideantal | 176 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 1995 |
| Oplagsdato | 8. aug. 2018 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 7 |
| Serie | Ernæringsassistent |
| ISBN-13 | 9788757129038 |
| ISBN-10 | 8757129037 |
| EAN | 9788757129038 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





