Fødevarelære

Af: Hanne Hyldgaard Langager
425,00 kr
På lager
ISBN
9788757129038
Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.Fødevarelære indeholder følgende kapitler:
Grøntsager
Kartoflen
Saftige frugter
Fedtrige frugter og frø
Bælgfrugter
Korn
Stivelse og stivelsesprodukter
Æg og ægprodukter
Fedtstoffer
Kød og vildt
Fisk og skaldyr
Fjerkræ
Mejeriprodukter
Krydderier
Det bæredygtige køkken
Mærkning – en vigtig detalje

Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.
Specifikationer
Undertitel Ernæringsassistent
Forfatter Hanne Hyldgaard Langager
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Thema koder Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 8. aug. 2018
Sideantal 176
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1995
Oplagsdato 8. aug. 2018
Oplag 1
Udgave 7
Serie Ernæringsassistent
ISBN-13 9788757129038
ISBN-10 8757129037
EAN 9788757129038
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.