Fødevarer og kvalitet

650,00 kr
På lager
ISBN
9788757127133
Ny gennemarbejdet, opdateret og revideret anden udgave!

Bogens primære formål er at sætte læseren i stand til at kunne kvalitetsvurdere fødevarer og at gøre sig tanker om, hvad fødevarekvalitet er og hvilke parametre, der er væsentlige for at kunne kvalitetsvurdere fødevarer.

De forskellige fødevaregrupper kød, fisk, mejeriprodukter etc. gennemgås ud fra en funktionel, ernæringsmæssig, sensorisk, hygiejnisk og holdbarhedsmæssig synsvinkel, både som råvarer og som forarbejdede produkter.

Fødevarer og kvalitet – råvarer og forarbejdning er grundbogen for professionsbachelor i ernæring og sundhed samt ernæringsteknologer og fødevareteknologer og kan desuden anvendes som lærebog i efteruddannelsesforløb, fx for laboranter, akademigastronomer og på diplomuddannelserne.

Fødevarebranchen vil desuden have stor glæde af bogen – også som opslagsværk.

Illustrationsmaterialet fra bogen er her stillet til rådighed til undervisere og studerende, til brug fx som overhead, via projektor eller elektronisk tavle.
Ophavsretten tilhører Erhvervsskolernes Forlag. Kommerciel udnyttelse og anden brug af illustrationerne end den tilsigtede er ulovlig.
Illustrationerne ligger i pdf-format, så du kan fremvise dem på fx storskærm eller med projektor.
Specifikationer
Undertitel råvarer og forarbejdning
Forlag Nyt Teknisk Forlag
Indbinding Hardback
Thema koder Antologier: generelt, Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 30. jun. 2010
Sideantal 573
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2007
Oplagsdato 30. jun. 2010
Oplag 1
Udgave 2
ISBN-13 9788757127133
ISBN-10 8757127131
EAN 9788757127133
Sprog dan
Orignalsprog dan
Artist Dorthe Møller
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.