Fødevarer og Kvalitet

Af: Lise Justesen, Ulla Uebel, Karin Østergaard
625,00 kr
554
ISBN
9788757126181
Fødevarer og kvalitet - råvarer og forarbejdning omhandler fødevaregrupper ud fra deres funktionelle, ernæringsmæssige, sensoriske, hygiejniske og holdbarhedsmæssige kvaliteter, både som råvarer og som forarbejdede produkter. Indledningsvis introduceres tværgående begreber og emner.

Bogens primære formål er at skabe et grundlag for, at man kan kvalitetsvurdere fødevarer. Der lægges op til, at man gør sig tanker om, hvad fødevarekvalitet er, og hvilke parametre, der er væsentlige ved kvalitetsvurdering af fødevarer.
Specifikationer
Undertitel råvarer og forarbejdning
Forfatter Lise Justesen, Ulla Uebel, Karin Østergaard
Forlag Nyt Teknisk Forlag
Indbinding Indbundet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 20. dec. 2007
Sideantal 588
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2007
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788757126181
ISBN-10 8757126186
EAN 9788757126181
Sprog dan
Orignalsprog dan
Artist Dorthe Møller
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.