Fødevarer
405,00 kr
På lager
ISBN
9788770824972
NU i 4. udgave. Bogen er omdøbt i forbindelse med reformen og indeholder den samme viden som før. Bogen omhandler grundlæggende grundtilberedning, køkkentekniske egenskaber, varekendskab, det varme køkken, det kolde køkken samt kalkulation, portionering og serveringsformer. Bogen har endvidere et afsnit med grundlæggende opskrifter. De tilhørende opgaver og indholdet af det, der var en cd om tilberedningsmetoder, ligger på ef.dk/gastronom under pinden: grundforløbsbogen. Her ligger også ordliste over svære ord samt udvidet stikordsregister til første udgaven. Under pinden: linksamling ligger videoer af tilberedninger.Bogen er målrettet gastronom, tjener, ernæringsassistent og andre fag, der beskæftiger sig med fødevarer.Bogen har stift bind, så den kan tåle til lidt af hvert i køkkenet.
Undertitel | Råvarer, tilberedning og retter |
---|---|
Forfatter | . |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | For erhvervsuddannelse, Generel madlavning og opskrifter, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 11. maj 2015 |
Sideantal | 224 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2010 |
Oplagsdato | 11. maj 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 4 |
ISBN-13 | 9788770824972 |
ISBN-10 | 8770824975 |
EAN | 9788770824972 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |