Fødevarer

Af: .
405,00 kr
På lager
ISBN
9788770824972
NU i 4. udgave. Bogen er omdøbt i forbindelse med reformen og indeholder den samme viden som før. Bogen omhandler grundlæggende grundtilberedning, køkkentekniske egenskaber, varekendskab, det varme køkken, det kolde køkken samt kalkulation, portionering og serveringsformer. Bogen har endvidere et afsnit med grundlæggende opskrifter. De tilhørende opgaver og indholdet af det, der var en cd om tilberedningsmetoder, ligger på ef.dk/gastronom under pinden: grundforløbsbogen. Her ligger også ordliste over svære ord samt udvidet stikordsregister til første udgaven. Under pinden: linksamling ligger videoer af tilberedninger.Bogen er målrettet gastronom, tjener, ernæringsassistent og andre fag, der beskæftiger sig med fødevarer.Bogen har stift bind, så den kan tåle til lidt af hvert i køkkenet.
Specifikationer
Undertitel Råvarer, tilberedning og retter
Forfatter .
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hardback
Thema koder For erhvervsuddannelse, Generel madlavning og opskrifter, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 11. maj 2015
Sideantal 224
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2010
Oplagsdato 11. maj 2015
Oplag 1
Udgave 4
ISBN-13 9788770824972
ISBN-10 8770824975
EAN 9788770824972
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.